Luxusní make-up

Luxusní make-up

Krása je dar, které se však musí neustále hýčkat jinak uvadá a může i docela zmizet. Jednou z účinných zbraní je i make-up, pleť nejen zkrášluje, ale také chrání a vylepšuje. Dopřejte si něco skutečně výjimečného, neboť vaše tvář si zaslouží nadstandard.

Nový makeup Re-Nutriv Ultimate Radiance Makeup SPF 15 pro zářivost pleti od Estée Lauder je zatím posledním přírůstkem do kolekce luxusních výrobků Re-Nutriv určených pro péči o pleť a k líčení a představuje dokonalou kombinaci nejmodernější technologie makeupu a unikátních a vzácných složek. Jeho složení tvoří mimo jiné rubíny, safíry a perly z jižního Tichého oceánu. Tento naprosto luxusní tekutý podkladový makeup pomáhá docílit prakticky dokonalého vzhledu, zároveň okamžitě zjemňuje viditelnost linek a vrásek.

Francouzský Lancôme rozšířil svou pestrou nabídku o make-up Teint Rénergie Lift R.A.R.E., doplňující stejnojmenné krémy a séra. Tento základový make-up nové generace je specificky určen ženám po čtyřicítce, spojuje totiž viditelně omlazující účinek líčení s liftingovým efektem a pleti se používám tohoto přípravku dostává celodenní péče. Postará se o dokonalý vzhled a okamžité vyhlazení pleti. Pleť je hebká, září, vrásky redukovány. Každý další den je pleť pevnější na pohled, jakoby remodelována.

Právě nyní nastává ten správný čas pro nákup nového make-upu. Pokud se rozhodnete pro některý z nabídky značky Lancôme, dostanete elegantní kosmetickou taštičku jako dárek. Nabídka platí od 16. února do 2. března 2009 v pražském Butiku Lancôme a od 23. února do 9. března 2009 nebo do vyčerpání zásob v parfumeriích Marionnaud, Fann, Sephora a Douglas.

Foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud