Muži, chopte se zbraní a udělejte něco pro své zdraví!

Muži, chopte se zbraní a udělejte něco pro své zdraví!

Myslíte si, že styl a komfort jsou vlastnosti, které dokáží ocenit jen ženy? Před pár lety to možná platilo, ale síla tohoto pravidla naštěstí slábne a stále více mužů ví, co chce.

Oblékání pánů tvorstva nebylo nikdy tak stylové, zvláště pokud se jedná o spodní prádlo. Styl v tomto případě není jen o módnosti, ale také o zdraví a nikdy nekončícím pohodlí.

Podstata úspěchu tkví v patentované technologii, která zaručí, že všechny mužské „zbraně“ jsou dokonale chráněny. Pánské trenky Frigo mají na vnitřní straně speciální kapsu z vysoce prodyšné látky, do které muž vloží své „bohatství“.

Genitálie jsou tak lehce odtaženy od těla a pevně zafixovány na jednom místě. Díky neustálé ventilaci vzduchu je zabráněno pocení i nepříjemnému tření v intimních partiích a neodchází ke zbytečnému přehřívání genitálií. Nezapomínejte totiž na další důležitou věc. Muž je samozřejmě lovec, ale také ploditel. A jen ti úspěšní jsou žádaní. Proto je potřeba o určité partie náležitě pečovat.

Na trhu jsou k dostání v několika variantách a ve třech základních délkách. Kromě příjemné bavlny, která nikdy nezklame, je tu i něco pro milovníky exkluzivity.

Přímo v kapse je umístěna barevná, pružná šňůrka. Ta oživuje jinak poměrně jednoduchý design a není tomu náhodou. Do popředí je opět postavena funkčnost, která jde ruku v ruce se zdravím a komfortem. Účel šňůrky je jednoduchý, slouží totiž k ještě kvalitnějšímu zafixování mužské chlouby. Pánové ho tak mohou mít pěkně pod zámkem. Barva šňůrky ale není nahodilá. Každý model má svou, a tak je hned jasné, který je upřednostněn.

Zdroj: www.frigounderwear.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Vyberte si náušnice podle tvaru vašeho obličeje!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud