Na velikosti nezáleží

Na velikosti nezáleží

Na propastné věkové rozdíly jsme si u slavných párů už přivykly. Co když ale činí výškový rozdíl mezi mužem a ženou několik desítek centimetrů?

Říká se, že láska hory přenáší, v případě britské modelky Sophie Dahl (33) a zpěváka Jamie Calluma (31) musí překonávat propastný výškový rozdíl. Sophie se proslavila jako plnoštíhlá modelka a do dějin módní propagace se zapsala v roce 2010 kontroverzní reklamou na parfém Opium francouzské značky Yves Saint-Laurent. Zcela nahá Sophie pózovala na černém sametu ve vyzývavé póze tak přesvědčivě, že britský kontrolní úřad pro reklamu obdržel přes 730 stížností, což bylo vůbec nejvíce v historii. Když se Sophie ocitla na vrcholu své modelingové kariéry, rozhodla se ji opustit. Z New Yorku se vrátila do rodné Anglie a nastartovala velmi úspěšnou dráhu spisovatelky. K tomu měla velmi dobré předpoklady – jejím dědečkem není nikdo jiný než slavný spisovatel Roald Dahl.

Obryně a trpaslík

Všestranně talentovaný hudebník Jamie Callum pochází ze zcela jiných společenských poměrů než Sophie, se kterou se před rokem tajně oženil na venkovském sídle v hrabství Hampshire. Pochází z úřednické rodiny, vzdělání získal na státních školách a úspěchu dosáhl až v roce 2003, kdy vydal zlomové album Twentysomething. Jamie představuje protipól světácké Sophie, která v dětství s bohémskými rodiči neustále kočovala, a dospívání trávila na večírcích ve společnosti Kate Moss. Britský tisk si tento pár neustále dobírá, k otřepaným vtipům patří poznámka o tom, že když se ti dva chtějí políbit, musí Jamie vyskočit na piáno. Těmto narážkám Sophie čelí s humorem: „Moc se těším, až budeme mít s Jamiem děti. Budou průměrné – ani vysoké, ani malé.“ Aby Sophie nevyvolávala další zbytečné diskuse, vzdala se elegantních podpatků – co by zamilovaná žena neudělala pro svého osudového muže?

ČTĚTE TAKÉ:
Hanka Mašlíková je dlouhovláska!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud