7
Fotogalerie

Najděte v džungli řasenek tu pravou!

Troufám si říct, že tuto zásadní zkrášlovací pomůcku máme všechny! Dokonce i ženy, které zarputile odmítají nošení make-upu ji občas vyštrachají. Stačí pár tahů kartáčkem a z nevýrazné myšky se může stát sexy žena, protože právě oči dominují celému obličeji. Jejich jen lehounké zvýraznění způsobí skvělý efekt. Musíte si jen dobře rozmyslet, jaký „finish“ od ní vyžadujete. Jediná řasenka totiž málokdy splní všechna přání své majitelky. Chcete objem, prodloužit nebo jen malinko přirozeně zvýraznit...

Kolik máte v kosmetické taštičce řasenek? Jednu, tři nebo pět? Já jich měla jeden čas dokonce sedm a ani s jednou jsem nebyla dostatečně spokojená. Některé se drolily, jiné mě pálily v očích, další zas slepovaly řasy nebo byly málo výrazné. Trvalo mi několik let, než jsem si sestavila svůj top seznam. Kupodivu to nejsou zrovna kousky, za které byste měla dát majlant. Kvalitní řasenku totiž hravě objevíte mezi cenově dostupnými značkami v běžné síti drogerií. Na ní šetřit můžete, na rozdíl od make-upu a pudru, do kterých se naopak investovat vyplatí.

Colossal Volum Express Mascara od Maybeline

Tuto řasenku milují snad všichni, kdo ji okusili. Je nejen velmi cenově dostupná, ale také neuvěřitelně efektní. Pokud toužíte po velkém objemu řas a výrazné barvě, s jejím obřím kartáčkem určitě nešlápnete vedle. Překvapivě dlouho vydrží a dá se dobře odstranit obyčejnou čistou vodou. Osvědčila se mi vždy, když jsem chtěla docílit efektu umělých řas. Stačilo aplikovat tři vrstvy řasenky a výsledek byl dokonalý. Řasy byly husté, neslepené a krásně výrazné.

Studio Fix Lash Mascara od M.A.C.

I když je profesionální dekorativní kosmetika M.A.C. trochu dražší, jejich řasenky se dají v tomto směru srovnat s těmi od Loreal a Max Factor. Vyzkoušela jsem poctivě každou z jejich nabídky a zamilovala se do jediné, Studio Fix Lash! Její unikátní kartáček bez klasických štětinek (má jen krátké vroubky) a pěnová textura vaše řasy skvěle zvedne, natočí, obalí barvou tak, že se oddělí jako hřebíky. Ideální pro look á la mrkací panna. Když ji mám na sobě, kamarádky se mě často ptají, jakou řasenku používám!

Lash Doubling Mascara od Clinique

Tuto řasenku opravdu miluji a nejčastěji ji používám v černohnědém odstínu na denní nošení. Nikdy jsem nepoznala jinou, která moje řasy tak skvěle prodloužila a přitom vypadala úplně přirozeně. U většiny prodlužovaček jsem měla problém s texturou a žmolky, dokonce u věhlasných značek. Pravda, její cena je trochu vyšší (kolem 630 Kč), ale v zahraničí se dá sehnat i za třetinu této sumy. Vydrží celý den a když ji večer přetáhnu jednou vrstvou navíc, ihned můžu vyrazit do společnosti.

XX Long od Miss Sporty

Ano, vidíte dobře. Tato značka, se kterou jsme všechny kdysi začínaly by se neměla podceňovat už jen kvůli zázraku jménem XX Long. Hledáte-li výrazné prodloužení a zvýraznění řas, sáhněte po ni. Několikrát jsem ji zahlédla v kufru s líčidly nejednoho profíka při focení. A co je nejlepší? Stojí jen cca 80 Kč a seženete ji snad v každé drogerii!

Lash Queen Faline Black od Helena Rubinstein

Tento kousek bych popsala nejvýstižněji takto: Mercedes mezi řasenkami. Jestli si chcete dopřát něco opravdu luxusního a účinného, jděte do toho a budete nadšená! Je intenzivní, černočerná s pigmenty, které odráží světlo. Vaše řasy získají opravdu dramatický rozměr a proces nanášení budete brát jako příjemný rituál. Jediná její špatná vlastnost je bohužel cena přes 800 Kč. Ale zdůrazňuji, že právě v tomto případě se vám vyšší investice fakt vyplatí!


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

Doporučujeme

Články odjinud