Nohy topmodelky

Nohy topmodelky

Jsou věci a lidé, kteří udávají trendy a styl po dlouhá desetiletí. Obdivujeme je, kopírujeme, snažíme se vypadat jako oni. Mezi takovou elitu v módní světě bezesporu patří americká topmodelka Cindy Crawford, která platí za jednu z nejkrásnější a nejlépe oblékaných žen světa a sama se nedávno pustila do navrhování.

Je to neuvěřitelné, ale tato žena stojí na vrcholu, ze kterého nikdy neodešla, od 80. let. Přehlídková mola ovšem vyměnila za budování vlastní značky. Pod jménem Cindy Crawford v současnosti najdete luxusní kosmetickou řadu proti stárnutí pleti, stále oblíbená cvičební videa, parfémy, ucelenou řadu nábytku a bytových doplňků a nově také linii dámské obuvi. Tu Cindy představuje právě v těchto dnech pod názvem „Cindy Crawford Collection by 5th Avenue“ a najdete ji ve všech evropských obchodech Deichmann včetně České republiky.

„Miluji obuv – tak jako všechny ženy. K přípravě mojí vlastní kolekce jsem se nemusela nechat dlouho přemlouvat,“ říká slavná krasavice. Kotníčková obuv i nižší kozačky z hladké a jemné semišové kůže, elegantní vysoké „jezdecké“ kozačky v hnědé, koňakové i klasické černé, to vše najdete v této kolekci. Hitem jsou ultra vysoké kozačky, buď na podpatku, nebo sportovní modely s plochou podešví. Detaily dotvoří přezky, pásky a mašličky, které modelům dodají šmrnc a udělají z nich opravdový hit. U lodiček zaměřuje Cindy svou pozornost na vysoké podpatky. Vybírat je možné z klasických modelů v černé barvě, ale i z moderních s přezkami a v různých barvách: červené, zelené, koňakové nebo šedé. Kolekci uzavírají originální modely s velkými vykrojeními na nártu.

„Cindy Crawford je se svým svěžím, ženským přístupem vzorem, udává trendy v módě. Obdivují ji moderní, sebevědomé ženy, které vědí, co chtějí, a kladou důraz na eleganci, styl a kvalitu,“ zdůvodňuje Heinrich Deichmann, předseda managementu skupiny Deichmann, spolupráci s megahvězdou. „S ní nabídneme Evropě kolekci obuvi, která i při hvězdném lesku zůstane v mezích skutečně přijatelných cen,“ dodává Deichmann. Ceny se jednotlivých modelů je pohybují v relacích od 999,- do 2.199,- korun.

Foto: Mark Abrahams

Doporučujeme

Články odjinud