Novinka: Tvarovací anticelulitidní spodní prádlo

Novinka: Tvarovací anticelulitidní spodní prádlo

S právě probíhajícím jarem a nadcházejícím létem touží ženy odhodit kabáty a neforemné teplé oblečení. Přitom se ale chtějí cítit přitažlivě a štíhle. Dopomoci jim k tomu může novinka - tvarovací anticelulitidní spodní prádlo.

Britský obchodní řetězec nabízí svým zákaznicím novinky pro krásnou štíhlou siluetu. Vyvinul speciální technologie pro úspěšný boj s celulitidou a krásně tvarované poprsí. V kolekcích spodního prádla i v nabídce oblečení najde každá žena pro sebe to pravé, co jí sedne.

Stahovací kalhotky proti celulitidě obsahují tři přírodní ingredience, které účinně bojují s celulitidou. Kofein zeštíhluje, vitamin E chrání před stárnutím pokožky, výtažky z rostliny Aloe vera dodají pokožce jemnost.

Foto: Marks and Spencer

Převratná technologická inovace umožňuje, aby tyto složky byly vetkány do struktury látky v podobě milionů mikro bublinek. Při pohybu se tyto složky postupně uvolňují do kůže. Ke spalování tuků dochází díky kofeinu, který zvyšuje rychlost buněčného metabolismu.

Díky kombinaci polyamidu a elastanu jsou nové anti-celulitidní kalhotky stejně pohodlné a prodyšné jako klasické stahující.

Tvarovací podprsenky Ultimate

Podprsenky z řady Ultimate se vyrábí ze speciálního pěnového materiálu, díky němuž se přesně přizpůsobí tvaru prsou nositelky a košíčky tak vždy perfektně padnou.



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

Doporučujeme

Články odjinud