Primark konečně v České republice: Řetězec otevře v Praze svou první pobočku

Primark konečně v České republice: Řetězec otevře v Praze svou první pobočku

Primark by měl otevřít svou první pobočku v Česku, a to přímo v centru Prahy na Václavském náměstí. Irský řetězec s levný oblečením a doplňky do domácnosti bude podle Hospodářským novin v Květinové domě, který se staví na rohu Václavského náměstí a Opletalovy ulice.

Dlouhou dobu se spekulovalo o tom, zda řetězec s rychlou levnou módou Primark přijde i do České republiky. Nyní je podle Hospodářských novin už podepsaná nájemní smlouva pro první obchod v Praze. 

Nákupní „zájezd“ do Primarku

Pokud máte módu z Primarku ráda, nezbývalo dosud nic jiného než vyrazit na výlet do Drážďan, Lipska nebo do Vídně. Právě tam se nacházejí nejbližší obchody Primark. Dobrodružnější povahy pak mohly vyrazit například do Londýna.

Teď už bude stačit sjet na Václavské náměstí, kde by měl být otevřen první obchod Primarku v Česku. Pokud ale bude opravdu v Květinovém domě, jak píší Hospodářské noviny, ještě víc jak rok si počkáme. Novostavba na rohu Václavského náměstí a Opletalovy ulice má být dokončená v květnu 2020. 

Kombinace Zary, H&M, F&F či C&A

Primark nabízí módu, která je kombinací zboží, jenž naleznete například v obchodech, jako je Zara, H&M, F&F či C&A. Raritou jsou někdy až neuvěřitelně nízké ceny, takže se výlet do zahraničí zatím opravdu vyplatí. Doslova za pár stovek si tam můžete výrazně oživit šatník, vyplatí se zde kupovat i spodní prádlo, ponožky či pyžama. Najdete tu za přijatelné ceny svěží ložní prádlo a další doplňky do domácnosti jako jsou polštářky či koberečky a různé přehozy. 

Doporučujeme

Články odjinud