Objeví se na plátně nová, mladší Carrie?

Objeví se na plátně nová, mladší Carrie?

Ačkoli byl Sex ve městě 2 filmovou kritikou naprosto strhán a výnosy z něj ani nepokryly výrobní náklady, uvažují američtí producenti o jakémsi pokračování. Tentokrát ovšem s razantními změnami v hereckém obsazení.

Do karet jim nahrává literární předloha, podle níž má být film natočený. Román The Carrie Diaries publikovala Candace Bushnell loni a zachycuje v něm teenagerovská léta newyorské novinářky Carrie. V 80. letech opouští Carrie provinční městečko a přichází dobýt „Velké jablko“. V New Yorku objevuje kouzlo vintage butiků i prvních bot od Manola Blahnika, alkohol teče proudem a důkladné rozebírání sexu je také na denním pořádku. I když se původně počítalo se Sarah Jessikou Parker (45) v hlavní roli, pouze stylizovanou do 80. let, jak tomu bylo v úvodních scénách Sexu ve městě 2, v posledních dnech se šíří šoubyznysem jiná zpráva. Jisté zdroje naznačují, že novou Carrie by se mohla stát Blake Lively (23) alias Serena ze seriálu Gossip Girl.

Pokračování Sexu ve městě by se měl ujmout opět dosavadní producent obou filmů Michael Patrick King. Ten už svůj zájem o uvedení The Carrie Diaries do života veřejně potvrdil. Není ale jisté, jestli se film bude věrně držet knižní předlohy. V ní se totiž Carrie nepotkává se žádnou ze svých pozdějších kamarádek, tedy Mirandou, Charlotte ani Samanthou. Jestli bude Blake Lively opravdu hrát mladou Carrie, ještě nebylo oficiálně potvrzeno. Na několika internetových serverech se objevily zprávičky, že mladá herečka tuto nabídku popřela. Doufejme, že tvůrci případného pokračování neuvažují i o změně stylistiky, a že opět angažují Patriciu Field. Jen díky ní se totiž dá na Sex ve městě koukat.

ČTĚTE TAKÉ:
Iva Kubelková: Proč skrývá svého partnera?!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud