Odhalte tajemství dlouholetého džínového fenoménu

Odhalte tajemství dlouholetého džínového fenoménu

Od 20. června do 30. srpna bude v pražském nákupním centru Eden k vidění rozsáhlá výstava džín, která mapuje historii tohoto módního fenoménu. Výstava návštěvníkům představí zajímavosti o značkách Levis, Wrangler, Mustang a Lee. Nechá nahlédnout do výrobních postupů jednotlivých značek i používání jejich ochranných prvků. Součástí výstavy budou rovněž módní přehlídky zaměřené na současné styly odívání.

„Výstavu jsme pojali jako společensko-kulturní akci, která má zábavnou formou přiblížit dlouholetou a velice zajímavou historii těchto nejvíce nošených kalhot v celosvětovém měřítku. Džínový fenomén odolal všem módním vrtochům a do současnosti má svoje nepostradatelné místo v šatníku každého z nás. I z toho důvodu věnujeme výstavě náležitý čas i prostor, kde si zákazníci mohou jednotlivé značky přímo zakoupit,“ říká Renata Nejtková, marketingová manažerka obchodních center, a dodává: „Výstava nás zavádí do minulosti, ale současně představuje aktuální trendy z džínového světa módy.“

Výstava džín s podtitulem „Odhalte pozadí módního fenoménu“ bude probíhat celé léto v prostorách 1. a 2. patra NC. Součástí programu bude řada doprovodných aktivit jako například módní přehlídky současného stylu odívání, předvádění módních doplňků, obuvi, kosmetiky, ale i elektroniky.

ČTĚTE TAKÉ:
Báječný svět šortek

Doporučujeme

Články odjinud