Omládněte díky vlastní krvi

Omládněte díky vlastní krvi

Ano, zní to šíleně, ale funguje to. Přednedávnem se o tom na vlastní kůži přesvědčila například herečka Kim Kardishian, nebo také Alice Bendová. Obě dámy si vyzkoušely novou metodu omlazení pleti - mikrojehličkování.

Touto metodou se ženám aplikuje jejich vlastní krevní plazma, která je před zákrokem odborně odebrána.

Ačkoliv snímky ze zákroků vypadají poněkud drasticky, ve skutečnosti je tento “krvavý” zákrok téměř bezbolestný.

Po aplikaci znecitlivujícího krému vám pleť ošetří aplikátorem s desítkami mikrojehliček, pomocí kterých se do pleti vpraví vaše vlastní plazma. Ta je odstředěná z vaší krve.

Výsledek je téměř zázračný, a to i díky tomu, že vám do těla není vpravován žádný chemický materiál, ale jen to, co je vám vlastní. Zákrok trvá asi půl hodiny a již za 48 hodin můžete použít běžný make-up.

Mikrojehličkování se na rozdíl od podobných laserových ošetření může provádět kdykoliv během roku, dokonce ani sluneční záření ošetřené pokožce nevadí. Takže na zákrok si můžete odskočit klidně i těsně před dovolenou.

V čem je ošetření plazmaterapií tak unikátní?

Zeptali jsme se lékařky z lovosické kliniky neoClinic, kde toto ošetření nabízejí, MUDr. Michaely Havlíčkové, proč je právě toto ošetření pleti unikátní.

"Plazmaterapie neboli léčba vlastní krví je poměrně nová metoda, která pomáhá regenerovat kožní buňky. Její unikátnost spočívá v tom, že využívá tělu vlastní regenerační proces k boji s předčasnými projevy stárnutí – vráskami, povadlou a unavenou pletí i nadměrným vypadáváním vlasů.

Vzhledem k tomu, že nevyužívá žádných jiných chemických přísad, eliminuje tak riziko alergických reakcí a jiných nepříjemných vedlejších účinků či rizik. Během plazmaterapie dochází přirozenou cestou k oživení a regeneraci kožních buněk, vyhlazení vrásek, podpoře produkce kolagenu v těle nebo k revitalizaci vlasových kořínků.

Výhodou plazmaterapie je nenáročnost zákroku pro klienta – následující den po aplikaci může pokračovat v běžných aktivitách. Díky anestetickému krému, který je součástí ošetření, je bolestivost během i po zákroku minimální."

Doporučujeme

Články odjinud