Margot Robbie Zdroj: Profimedia.cz

Margot Robbie Zdroj: Profimedia.cz

Emma Stone Zdroj: Profimedia.cz
Gwyneth Paltrow Zdroj: Profimedia.cz
Chloe Grace Moretz Zdroj: Profimedia.cz
Scarlett Johansson Zdroj: Profimedia.cz
9
Fotogalerie

Oscar 2015: Oslnivé róby, které nás nadchly...

Předávání zlaté sošky dokáže nalákat nejvíce hollywoodských hvězd na metr čtvereční. Pro ně je to ta nejvhodnější příležitost předvést se v tom nejlepším světle. Pro nás zas zhlédnout skvostnou přehlídku...

Emma Stone

Krásné splývavé zlaté šaty jsou opravdu dechberoucí. Jsou poloprůhledné, ale nic zbytečného neukazují. Mají vysoký rozparek, který ale nepůsobí lacině. Velmi vkusný model, za který herečce tleskáme.

Jennifer Hudson

Dokonale jednoduchá róba, která udělala dojem na celý svět. Pevná látka předvedla hereččiny křivky v tom nejlepším světle a pastelová žlutá zas perfektně ladila s její pleti. Na čem se zastavily oči všech okolo, byly nádherné šperky, hlavně pak náušnice.

Cate Blanchett

Jak může být jednoduchá černá róba tak nádherná? My taky nevíme, ale Cate na letošních Oscarech předčila všechna naše očekávání. Toto je elegance ve své nejčistší podobě. Masivní náhrdelník z klenotnického domu Tiffany & Co. Celý look doved k dokonalosti.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Rosamund Pike

Červená krajka a perfektní střih. Rosamund měla při výběru svých šatů šťastnou ruku. Líbí se nám, že k tak dramatickému modelu zvolila velmi přirozený make-up a minimum šperků.

Anna Faris

Překrásný perličkový model s vlečkou udělal z mladé herečky něžnou vílu. Takovému stylingu odpovídá i účes – nedbalé vlny. Žádné vyčesané drdoly a směšné kudrlinky, to na červený koberec rozhodně nepatří.

Gwyneth Paltrow

Zase světle odstíny, ale letos se žádná nuda nekoná. Jednoduché šaty herečky měly zajímavě řešený rukáv s květinou. Také velké náušnice nás nenechaly chladnými.

Scarlett Johansson

Sexsymbol a sen mnoha mužů, herečka si vybrala krásnou barvu šatů i střih jí perfektně seděl. Nás jen trochu ruší ten obrovský náhrdelník, který Scarlett přidává zbytečný objem nahoře. Kdyby jen to byly náušnice…

Margot Robbie

Blonďatá kráska si vybrala černý uvolněný model s velmi hlubokým výstřihem. K tomu jen rudé rty a svůdný pohled. Nechtělo to nic víc a nic míň – dokonalá rovnováha.

Chloe Grace Moretz

Mladá hvězda jako jedna z mála předvedla šaty s potiskem. A povedlo se! Něžná a velmi dívčí róba je pro Chloe jak stvořená. Její křehká krása ještě víc vynikla díky maximálně jemném líčení a jednoduše rozpuštěným vlasům.

Doporučujeme

Články odjinud