7
Fotogalerie

Ozdobte se šátkem, budete vypadat jako bohyně

Jaký je nejdůležitější doplněk pro podzimní sezónu? Šála s výrazným vzorem obmotaná kolem hlavy na způsob turbanu.

Pokud pomýšlíte s přicházejícimi chladny na nějakou pokrývku hlavy, inspirujte se u světových módních značek jako Dolce Gabbana nebo Max Mara. Ty už po několik desetiletí určují trendy a při předvádění kolekcí na podzim/zimu 2012 vyslaly na molo modelky zkrášlené luxusními šátky.

Tento módní kousek si svůj velký návrat opravdu vychutnává. Je totiž multifunkční, dá se nosit i v klasické podobě – kolem krku nebo místo pásku do kalhot.

Nemusíte si zrovna pořizovat hedvábné šátky od francouzské luxusní značky Hermés, jejichž ceny dosahují gastronomické výše, stačí se poohlédnout v aktuálních kolekcích cenově dostupných módních řetězců. Nejjednoduššeji a nejfektivněji uvážete šátek tak, že ho přeložíte na šířku deseti centimetrů a oba dlouhé konce zavážete za krkem na uzel.

Existuje ale řada dalších způsobů, jak šátek uvázat, fantazii se meze nekladou. Šátek je skvělým řešením zejména ve dnech, kdy se vám nedaří na vlasech vykouzlit cokoliv podobného účesu. Rozcuchané konečky vlasů vylézající zpod šátku jsou totiž nesmírně sexy.

ČTĚTE TAKÉ:
Podívejte se, jak jsme proměnili výherkyni soutěže

ČTĚTE TAKÉ:
Horoskop na říjen 2012

Doporučujeme

Články odjinud