Pavlína Němcová přiznala: Nosím i deset let staré šaty

Pavlína Němcová přiznala: Nosím i deset let staré šaty

Topmodelka Pavlína Němcová (36) je příkladem toho, že modelky nemusejí vždy nutně nosit nejmodernější kousky, aby byly šik. Ona sama se sice módním trendům také nevyhýbá, ale klidně nosí i několik let staré věci a nevadí jí to.

"Musím říct, že mám v šatníku hned několik nadčasových kousků, které nevychází z módy. Občas vytáhnu šaty, nebo i jiné kousky, které mám třeba i deset let," svěřila se Korzu.

Hlavní prý je, že to na nich není vidět. Pavlína má navíc tu výhodu, že se neobléká příliš extravagantně. A tím, že se móda neustále opakuje, si člověk ani nevšimne, jak staré kousky má na sobě.

"Nejsem ten typ, který by se oblékal do nějaké výstřední módy. Samozřejmě, občas si nějaký ten moderní kousek pořídím, asi jako každá žena, která chce být alespoň trochu in, ale nějak tím nežiji. Myslím, že ty hodnoty mám posazené trochu jinak. Ale jako normální žena se chci přirozeně líbit, nicméně s takovou tou běžnou mírou," obhajuje se.

A jaký že má ve skříni nejstarší kousek? "Není to ani čelenka, ani žádný kus oblečení. Z dětství mám panenku, kterou mi dala maminka, ještě když jsem byla hodně malá. Ani si přesně nepamatuji, kdy. Nicméně jsem ráda, že ji mám dodnes a přežila se mnou všechna stěhování," dodává kráska s úlevou.

ČTĚTE TAKÉ:
Zpěvačka Beyoncé porodila holčičku!

ČTĚTE TAKÉ:
Video: Těhotná Natalia Oreiro se svlékla pro Greenpeace!

Doporučujeme

Články odjinud