Plesové líčení

Plesové líčení

Zimní sezóna je plná plesů a společenských událostí, na kterých jde hodně o skvělý vzhled a okouzlení ostatních. Sázkou na jistotu je klasická francouzská elegance, kterou po desetiletí nejlépe reprezentují dvě slavná jména.

Snová blondýna

Jemné odstíny fialek protkané delikátním třpytem dokonale podtrhují něžný půvab blondýnek. Zimní kolekce líčidel Dior se perfektně hodí právě na nejrůznější společenské události. Tvůrce kolekce slavný Tyen směřuje veškerou pozornost na oči a halí je do světle fialové a stříbrné. Pro maximální efekt rámuje pohled temně purpurovou oční linkou. Rty v něžné růžové či fialkové dotvářejí celkový vzhled jemné elegantní víly.

Kdybyste si měla pořídit jen jedinou věc z této kolekce, rozhodně sáhněte po laku na nehty č. 782 Silver Purple. Jedná se o zcela ojedinělý odstín metalické fialové se stříbrnými odlesky. Tento produkt se stal okamžitě hitem mezi slavnými kráskami a předními vizážisty a v zahraničí se dlouho na pultech obchodů neohřál. A protože vše třpytivé, kovové a nápadné se právě nosí, volba je naprosto jasná.

Pohádková bruneta

Výrazné až extravagantní barvy inspirované pestrým peřím exotických ptáků nechají úžasné vyniknout smyslnosti tajemných brunetek. Image osudové ženy definují zimní trendy značky Chanel. Tvůrce kolekce Peter Philips našel v osobních věcech Coco Chanel zlatou klícku zdobenou tyrkysem a ptáčky se smaragdovými oči a bílými perlami. A právě krása této starožitnosti se plně odráží v kolekci luxusních líčidel v rafinovaných texturách. Zářivé tóny tyrkysu, korálu, mědi a slunečně žluté společně utváření extravagantní a přitom velmi elegantní image oči, přidá-li se k tomu sladce růžová, výsledek uchvátí nejen na plese.

Skvělou investicí pro tuto sezónu je paletka čtyř očních stínů s poetickým názvem Bird of Paradise (Rajský ptáček) obsahující originální mix výrazných barev, které snadno uplatníte i během jara a léta. Jemná modrá se decentně třpytí, měděná odráží rez, světle žlutá prosvětluje stejně jako sluneční paprsky a khaki zelená sjednocuje všechny předchozí tóny dohromady.

Foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud