Prague free fashion weekend – CodeMode 09

Prague free fashion weekend – CodeMode 09

Ve dnech 3. - 5. dubna se v Karlínských halách odehraje další ročník unikátní akce zaměřené na nonkonformní módu - Prague free fashion weekend s podtitulem CodeMode.

Fotograf : Juraj Starovecký
Oblečení : Lucie Mares
Šperky : Marie Silondi

Ve třech dnech se návštěvníkům představí více než padesát mladých českých návrhářů, designérů a umělců, kteří propojují originalitu s kvalitou. Formou improvizovaného tržiště , kde bude mít každý účastník vlastní stánek, se návštěvníci seznámí s tvorbou šperkařů, výrobců kabelek, oděvů a doplňků. Veškerý sortiment je samozřejmě určený k prodeji. Nabízí se tak jedinečná možnost obohatit jarní šatník stylovým oblečením. Mezi návrháři, kteří se akce zúčastní, figurují jména již zavedených a ceněných tvůrců jako je Marie Silondi s Lucii Mares nebo Jara Design a La femme Mimi, ale i čerstvé objevy alternativního módního světa - značka Odd room Kristýny Javůrkové nebo stylové obchody Parazit a Flamingo park.

Akari
Myšlenka nezávislého projektu Prague Free Fashion Weekend se zrodila před třemi lety. Hnacím motorem realizace je snaha umožnit mladým tvůrcům navazovat mezi sebou kontakty a usnadnit jim komunikaci se širší veřejností, pro kterou jejich tvorba zůstává často neobjevená. Zároveň na jednom místě nabídnout co nejpestřejší prodejní nabídku originální a osobité módy.

Akce se letos rozrostla o spoustu doprovodných aktivit. Kromě módních přehlídek bude celým prostorem znít denně živá hudební projekce zvučných jmen naší i zahraniční hudební scény – Miss Duckin ( CH ) , Dj Stanzim nebo Dubwise Gangsters. V provozu bude také Wakata bar a food bar u Potápníka. Noční hodiny zpříjemní projekce Bulvy Fabuly nebo speciální, živoucí galerie modelů.

Kdy a kde?

Třídenní svátek módy a alternativního životního stylu.
Prague free fashion weekend : CodeMode 09
03. - 05.dubna

Karlín Hall
Praha 8, Thámova 8

Otevřeno:
3.4– 15:00 – 03:00
4.4 – 10:00 – 03:00
5.4– 10:00 – 17:00

 

( kabelka od nika77)

Doporučujeme

Články odjinud