Proměňte se v dokonale okouzlující dámu

Proměňte se v dokonale okouzlující dámu

Znovuvzkříšení vzhledu zdůrazňující ženskost a elegantní křivky těla je stále více a více patrnější. Úzký pas, sukně přitahující pozornost k oblým bokům a linii lýtek, klasické doplňky odolávající času i trendům a aura dokonalé dámy – nebojte se ukázat v novém světle.

Několik generací žen přijaly za své uniformní styl oblékání – džíny, tričko, sportovní boty. Sukně a šaty se staly minoritou dámského šatníku, podpatky se staly synonymem nepohodlí a omezení v hektickém světě, kde síla a agrese válcuje vytříbený styl a ženskost. Naštěstí se skupinka žen začala proti této atmosféře bouřit a odstartovala revoluci, které se šíří světem a navrací tak jemnost, ženskost nejen do soukromí ložnic, ale také do ulic. Důkazem úspěchu jsou nejen úspěšné filmy s retro tématikou, ale také kolekce věhlasných módních návrhářů, kterými se inspirují obchodní domy a cenově dostupné značky a v neposlední řadě i kosmetický průmysl.

Jarní dámská kolekce luxusní konfekce od Diora se celá nese v duchu svůdného Film Noir, inspirovaná mladou femme fatale Lauren Bacall. Karl Lagerfeld oživil pro Chanel plné sukně a delikátné detaily na klasickém chanelovském kostýmu a s velkou slávou oprašuje slávu rtěnky v podobě Rouge Coco. Modelky na jarní přehlídce Moschino si natáhly rukavice s loktům, Matthew Williamson ukázal v Londýně sérii krásných šatů a sukní na denní nošení, duo Dolce & Gabbana vsadilo na volánky, smyslné prádlo a postavu vyzdvihující střihy a koktejlové šaty Georgese Hobeiky si nelze nezamilovat. Na velmi ženský vzhled vsadila i francouzská značka Lancôme při uvedení své nové vůně Trésor In Love. Její tvář, mladá herečka Elettra Wiedemann dokonale ztvárňuje svěží ženskost a zářivý šarm.

Vyzkoušejte si místo džínů a kalhot obléknout šaty či bohatou sukni, pas zdůraznit širokým páskem a sportovní nízkou obuv nahradit podpatky či botami na (vysokém) klínku. Uvidíte, jak se rázem změní vaše vystupování a pohyby a s tím získáte i skvělý pocit sama ze sebe.





Doplňky



Voňavá tečka




















Foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud