Pudr jako šperk

Pudr jako šperk

Přestože je považován za běžnou, tj. Nudnou, věc, může se stát skutečným šperkem. Podíváte-li se do historie, byl vždy uchováván v nádherných stříbrných či zlatých obalech zdobených vzácnými kameny či náročnými tepáním. I nyní si snadno dopřejete ten úžasný pocit, kdy z kabelky vytáhnete krásnou krabičku a elegantně se přepudrujete.

Zimní kolekce luxusních líčidel v současnosti nabízejí krásně balené pudry, které více než klasické líčidlo připomínají šperky. Zlaté obaly či elegantně černé zdobí blýskavé křišťály. Tento nový trend vychází z těch módních. Návrat klasické elegance a maximální ženskosti i tradičního luxusu překonávající čas plně nahrává „načinčaným“ doplňkům včetně takového detailu, jakým je právě pudr.

Kde si pořídíte nejlepší a nejkrásnější pudr sezóny?

Estée Lauder

Tradiční exkluzivní kolekce kompaktní pudrů značky Estée Lauder je letos ještě krásnější než kdykoliv předtím. Tuto zimu si můžete vybrat ze dvou verzí, hranaté s červenými zdobnými kameny či kulaté z výraznými modře tónovanými krystaly.

Cena: 2100 korun

Giorgio Armani

Ve stylu art deco se nese celá vánoční kolekce líčení italského návrháře Giorgie Armaniho a to včetně obalů. Hedvábný pudr se skrývá v elegantní černé krabičce zdobené křišťály Swarovski a stejný motiv se opakuje i na samotném líčidle. Krabička navíc obsahuje kovové oční stíny.

Cena: 2400 korun

Lancôme

Elegantně jednoduchá černá lakovaná krabička se zlatou růži v sobě ukrývá rozkošné tajemství. Rozjasňující pudrové duo Sparkling Cherub značky Lancôme obsahuje šampaňský a bronzový odstín se špetkou růžové. Pokud ho jemně nanesete na kontury obličeje, dodá pudr přirozený a jemný zimní jas.

Cena: 1290 korun

Chanel

Coco Chanel si libovala ve strohé jednoduchosti a vše nazdobené a načančané proměnila v přísnou jednoduchost, která jí proslavila. V tomto duchu se nesou nejen kolekce oblečení, ale taká luxusní líčidla. Zimní kolekce netvoří žádnou výjimku. Pudr z této linie tvoří barevný gejzír bronzových, měděných a zlatých odstínů, která nádherně zdůrazňují pleť. Peter Phillips, tvůrce kolekce, používá tento produkt k vytvarování nebo projasnění obličeje, krku a dekoltu.

Cena: 1860 korun

Guerlain

Slavné perly Guerlain nyní přicházejí v kompaktní podobě v krásné stříbrné pudřence s květinovým motivem doplněným zářivými kamínky. Dnes již legendární líčidlo rozjasňuje pokožku zářivou aurou světla a dokáže i přirozeně korigovat drobné nedokonalosti pleti.

cena: 3700 korun

foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud