Push-up podprsenky jsou nebezpečně sexy!

Push-up podprsenky jsou nebezpečně sexy!

Jestli si myslíte, že prodávat spodní prádlo je nuda, nuda a šeď, hned vám můžeme ukázat, že tomu tak není. Dnes jsme si pro vás připravily další zajímavosti a informace z naší "Poradny správných velikostí podprsenek v Bílé labuti".

Seznámíme vás s funkcí a účelem oblíbených push-up podprsenek.

Každá žena si chce být jistá sama sebou. V tom hraje správná velikost a tvar podprsenky důležitou roli. Nošení push-up podprsenek vychází především z přání ženy, která si chce i pod vrchní oděv obléci něco elegantního, módního či dekorativního.

Podnětů k tomu, aby žena zvolila právě podprsenku push-up, je mnoho, např. chce-li vytvořit svůdný dekolt do výstřihů či polorozepnutých košil, či nosí-li průsvitnou halenku. Velmi vhodná je také pro večerní šaty s hlubokým výstřihem.

Podprsenka push-up je oblíbená u mladých děvčat i zralých žen, zkrátka nosí se tehdy, pokud žena chce být atraktivní. Push-up podprsenky jsou totiž nebezpečně sexy.

Spodní prádlo se v dnešní době stává hitem a stále více žen si kupuje prádlo nejen kvůli jeho praktické funkci, ale i proto, že jim přináší radost.

Modely dneška jsou elegantní, v klasických i módních barvách, hladké nebo s ozdobnými detaily. Modely, které mají odepínací a měnitelná ramínka, jsou ideální pod oblečení s odhalenými rameny nebo se zdůrazněným výstřihem, kdy s pomocí push-up podprsenky rafinovaně vyzdvihnete a vytvarujete své poprsí. Push-up podprsenky jsou velmi oblíbeným doplňkem dívčího i ženského šatníku.

Jaké jsou výhody nošení push-up podprsenek

• dobře drží prsa • mladistvě vypínají kůži • mají rafinovaný a moderní vzhled • zdůrazňují zvětšující optický účinek • jsou in a sexy, a přitom příjemně a pohodlně sedí • jsou velmi ženské

Až budete nakupovat push-up podprsenku, vybírejte velikostjako u klasické podprsenky. Číslování zůstává stejné. U některých druhů push-upek je možné nosit košíček o číslo větší, než je číslo vaší běžné klasické podprsenky.

Módním hitem jsou nyní podprsenky push-up s hladkými košíčky, neboť nenásilně tvarují postavu, nejsou pod tričky vidět, ale přitom zůstávají svůdné.

Praní push-up podprsenek:

Tyto podprsenky neperte v pračce.

Zdraví prodavačky Martina a Laďka z Poradny správných velikostí podprsenek v Bílé labuti (1. patro)

Více info: www.podprsenky-poradna.cz


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

ČTĚTE TAKÉ: Kartářka Dagmar Kludská: Co nás čeká a kterým celebritám vykládala karty?

Doporučujeme

Články odjinud