Řasy v novém

Řasy v novém

Nemine měsíc, aby se na trhu neobjevila nová, vylepšená řasenka pro ještě delší, hustší a natočenější řasy. Ani babí léto nezůstává bez inovací pro uhrančivý pohled, který vykouzlíte během pár vteřin s pomocí malého kartáčku.

Po luxusních značkách Estée Lauder a Lancome přichází cenově dostupná kosmetika Maybelline se svou první vibrační řasenkou Pulse Perfection. Hledáte-li líčidlo, které dokáže opticky prodloužit, natočit a zároveň dodat objem každé řase, sáhněte právě po této novince. Pulse Perfection je první vibrující řasenka pro každého: uhlazený zlato-černý design a 100 vibračních pulsů za sekundu. Pulse Perfection dovede řasy k absolutní dokonalosti: zvětšuje jejich objem, propůjčuje jim sytou barvu, odděluje, natáčí a prodlužuje.To vše díky převratnému složení a kombinaci účinného motorku a patentovaného horizontálně vibrujícího kartáčku, který napodobuje manuální aplikaci řasenky.

Patentovaný polymerový kartáček byl vytvořený tak, aby dokonale souzněl s velmi účinným motorkem, který je schopen dosahovat až 100 vibrací za sekundu. Je vysoce pružný a optimálně tak reaguje na impulsy motorku – všechny řasy jsou tím pádem optimálně nalíčené ze všech úhlů a po celé délce. Na rozdíl od některých jiných vibrujících řasenek vibruje kartáček Pulse Perfection horizontálně, a tak naprosto bezchybně napodobuje způsob, jakým se řasenka běžně manuálně nanáší. Kartáček tvoří 6 střídavých řad ohebných štětinek různé délky, které líčí řasy ze všech 360 stupňů a pečlivě je oddělují.

Cena: 299 korun

Rovné řasy nikdy vypadají tak dobře jako ty natočené. Správného tvaru a tím i opticky větších očí docílíte buď s pomocí klasických kleštiček, se kterými ovšem většina žen zápasí nebo sáhněte po speciální řasence, která brvy natočí a nadzvedne bez nebezpečí jejich vytržení, což se vám může s kleštičkami stát docela snadno.

Díky nejžhavější novince od Avonu, řasence SuperCurlacious, získáte vzhled filmové bohyně během několika sekund. Pomocí nejnovější technologie Flex Multibenefit budou vaše řasy natočeny až o 200% více, vydrží až 12 hodin a zvětší svůj objem až o 350%. Řasenka navíc nevytváří žmolky. Na její účinky nedá dopustit hollywoodská herečka Reese Witherspoon, která se stala její tváří.

Cena: 259 korun

Řasenka Spectacular Extension značky Helena Rubinstein zaujme všechny ženy toužící po dlouhých, dokonale nalíčených a pevných řasách bez slepení. Řasy prodlužuje, zahušťuje a posiluje.

Komplex látek, který vychází z technologií vlasové péče, zaručuje posílení řas. Využívá extraktu z pupečníku asijského, který bývá používán v péčích proti vypadávání vlasů. Tvoří ochranný štít proti vnějším škodlivým vlivům. Proslulý kartáček řasy jednu po druhé protáhne a oddělí i ty nejkratší. Patentovaná technologie Pro-Perfection a dlouhý, štíhlý tvar kartáčku zaručují vysoce přesnou aplikaci a rovnoměrné prodloužení od kořínků ke konečkům.

Cena: 970 korun

foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud