Romantické předjaří

Romantické předjaří

Ačkoliv teploměr stále hlásí zimní počasí, nastává čas myslet na první jarní dny a s nimi spojenou změnou garderóby. Předěl mezi zimou a jarem je letos ještě výraznější než v předchozích letech.

Přestože ve společnosti všeobecně panuje strach a obavy, módní návrháři vidí budoucnost velice optimisticky. Stačí se podívat na tzv. cruise kolekce, tedy linie předcházející oficiálním jarním a letním, a rázem se dostanete do nadšené nálady. Panují zde totiž zářivé barvy a hravé detaily, které nechávají zapomenout na krizi současného světa.

Přední módní značky a jejich designéři ordinují terapii pomocí romantické elegance plné svůdné a přitom cudné svůdnosti. Perfektně padnoucí kostýmky, ať již se sukní ke kolenům či kalhotami, doplňují nadýchané halenky ve svěžích odstínech růžové, tyrkysové či zemitě hnědé. Ostatně právě tyto barvy spolu se sněhově bílou dominují celé předjarní paletě.

Velkým hitem nadcházející sezóny budou maxi šaty, které rozhodně užijete i dříve, stačí je doplnit koženou či džínovou bundičkou a lehkými kozačkami a perfektní outfit je na světě.

Dior

Badgley Mischka

Oscar de la Renta

Gucci

Doporučujeme

Články odjinud