Rozkvetlé jarní líčení

Rozkvetlé jarní líčení

Existují časy, které se nesmazatelně vryly do paměti a neustále se k nim v té či oné podobě vracíme. Nejvýraznějším období moderní historie jsou bezesporu léta šedesátá.

Sexuální revoluce, nový umělecký směr pop art, Bridget Bardot, květinové hnutí, uvolněný styl oblékání, důraz na osobnost … tím vším se také inspiruje nové jarní líčení.

Aaron de Mey, nový umělecký ředitel francouzské značky Lancôme, vytvořil pro jaro kolekci líčení, ve které se snoubí retro energie uvolněných šedesátých let a nadčasová sofistikovaná elegance, tak typická pro tuto značku.

Krásná Elettra Wiedemann, mimochodem dcera Isabelly Rossellini, dlouholeté tváře značky, ztělesňuje éterickou krásku v záplavě jemných růží. Jejich křehkost se odráží v její tváři a propůjčuje jí ještě více delikátnosti a dechberoucí krásy. I samotná líčidla jsou lehká jako okvětní plátek květin a jejich barvy tvoří přírodní paleta perleťových tónů oranžové, růžové, pískové a podmanivé temně zelené.

Výrazné kouřové oči v dokonale propracovaných odstínech zelené – khaki a petrolejové – se skvěle doplňuje s korálovými rty, které ještě umocňují svůdné třpytky.

Hvězdou kolekce Ô My Rose! Je zářivá tvářenka Pop’n’Cheeks, jenž ladí s každým tónem pokožky. Jemná perleť a pískové tóny spolu s dívčí růžovou a velmi módní korálovou dávají vyniknout zářivé pleti, jako by ofouknuté svěžím jarním větrem. „Smíchejte všechny odstíny Pop’n’Cheeks velkým štětcem a bohatě nanášejte od lícních kostí směrem ke spánkům,“ radí Aaron de Mey. „Pokud potřebujete obličej líčením tvarovat, naneste na líce světlejší odstíny a do středu tváří tmavší. Jemná a svěží textura Pop’n’Cheeks dává pleti zdravý jas se špetkou jarní perleti.“ Líčidlo lze použít i na oči, podél linky obočí naneste nejsvětlejší odstín, směrem k řasám používejte tmavší odstín stejné barvy.



Foto: Lancome

Doporučujeme

Články odjinud