Se stylem do práce

Se stylem do práce

Najít praktickou a zároveň stylovou tašku na každodenní nošení je jako nalézt podklad. Obchody sice doslova přetékají kabelkami, ovšem kvantita drtivě vítězí nad kvalitou. Naštěstí existují i výjimky potvrzující pravidlo.

Italská značka Coccinelle přináší linii praktických tašek a doplňků pro zaměstnané ženy, které hledí na praktické využití a zároveň krásu a styl. Kolekce Coccinelle Work spojuje praktičnost a ženskost díky perfektnímu zpracování teletiny a rafinované barevné palety. Vedle sebe tu stojí klasická černá, elegantní antracitová, módní fialová a nepřehlédnutelná rudá. To vše v klasických tvarech, které oceníte během celého pracovního týdne. Finální tečkou, dodávající notnou dávku luxusu a sexy italského odkazu, je vzor krokodýlí kůže.

Coccinelle Work nenabízí jen tašky, ale také ladící doplňky. K nové kabelce si můžete pořídit ve stejném designu peněženky různých velikostí, diáře, poznámkové bloky či pouzdra na vizitky a karty. Hledáte-li krásu a eleganci a přitom vám záleží také na praktickém využití po celý den, kolekce Coccinelle Work je tou správnou volbou.

foto: archiv Coccinelle

Doporučujeme

Články odjinud