Sestry Kardashianovy se staly tvářemi nové podzimní kolekce

Sestry Kardashianovy se staly tvářemi nové podzimní kolekce

Sestry Kim (31), Khloe (27) a Kourtney (32) Kardashianovy opět upoutaly pozornost - staly se tvářemi nové podzimní kolekce oblíbené módní značky Dorothy Perkins.

Spojovat své jméno s módou si tři sestry přejí už delší dobu. Ne že by měly zapotřebí rozšířit své konto o další tučnou sumu, vždyť pocházejí z bohaté americké rodiny, ale nechtějí být jen hvězdičkami televizní reality show, která jim v USA vydobyla velkou populariu. Reality show byla divácky velice úspěšná, dokonce natolik, že se televize rozhodla natočit pokračování. Za tříletý kontrakt byla ochotná zaplatit sumu, o které se hovoří jako o dosud nejvyšší, která byla známým osobnostem za jejich vlastní show nabídnuta. Především Kim se nebojí před kamerou projevit své city a aktivně v pořadu řešila i svůj rozvod s Krisem Humphriesem, s nímž vydržela v manželství přesně 72 dní .

Již dříve si Kardashianovy získaly pozornost tím, že předvedly vlastní kolekci spodního prádla, a to velmi vyzývavého, včetně samodržících punčoch a podvazkových pásů. Kolekce pro Dorothy Perkins zahrnuje 100 kusů oblečení, a jde o módu pro běžné nošení, rošířenou o řadu doplňků. Kardashian Kollection bude k dostání od listopadu ve 13 zemích světa a na www.dorothyperkins.com

Foto: www.dailymail.co.uk


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

Doporučujeme

Články odjinud