Sexy zimní elegance

Sexy zimní elegance

Nechejte se unést na vlnách čistých linií, výrazných detailů a ukažte světu prudce elegantní stránku své osobnosti, která ve vás dříme. V posledních zimních měsících vsaďte na puritánskou modernost a buďte za skutečnou dámu s mladistvým nábojem.

Zimní kolekce značky Anne Christine přesně vystihuje podstatu síly elegance. Čisté až puristické linie, minimum barev a ženskost vyzdvižená na maximum. Barevné paletě jasně dominuje klasická kombinace černé s bílou se silnou podporou šedivé.

Zdvižené límce u kabátů, velké knoflíky a maxi široké pásky dodávají celkovému vzhledu šmrnc. Takové svrchníky nejlépe vyniknout přes jednoduché šaty v délce ke kolenům nebo dlouhý svetr. Sukně s vysokým pasem si skvěle rozumí s průsvitnými blůzkami, tato kombinace se hodí i na večeři ve dvou či méně formální večírek.

Se západem slunce v kolekci ubývá na síle látek a ke slovu přicházejí lehoučké materiály, perfektní pro romantickou večeři při svíčkách či na elegantní party.

K minimalistickému oblečení je skvěle hodí nápadné doplňky a výrazné líčení. Určitě se nebojte popustit uzdu své fantazie. Nebojte se náramků v populárních punkovém a gothic stylu, k této minimalistické kolekci vyloženě patří. Krátkých délek sukní a kabátů se nemusíte bát ani v chladném počasí, módní nezbytností této sezóny jsou neprůhledné punčocháče, které zajistí teplo i styl.

Foto: archiv Anne Christine

Doporučujeme

Články odjinud