Sluncem políbená pleť

Sluncem políbená pleť

Venku nádherně svítí sluníčko a vaše pleť uvadá. Nemusí! Stačí jí pomoci a dodat tváři dotek zlata a bronzu a ze Sněhurky se rázem stane sluneční bohyně. K tomu potřebujete trochu času a hlavně šikovné pomocníky.

Líčení ve zlatavých a bronzových odstínech se opět hlásí ke svému slovu, mléčně bílá pleť v horkém letním počasí vychází opět z módy a místo ní nastupuje nadvláda sluncem políbené pleti.

Opálených odstínů můžete dosáhnout několika způsoby. Buď se vystavíte slunečnímu záření, zde je ovšem na místě nejvyšší opatrnost. Nezapomeňte svou kůži chránit dostatečným množstvím opalovacích prostředků s vysokým UV filtrem. Můžete si také zajít do solária, i tady pamatujte na ochranu, neboť ani umělé slunce není bez rizika. Sáhnout můžete po samoopalovací kosmetice nebo jděte tou nejsnadnější a nejbezpečnější cestou a pořiďte si líčidla v těch správných bronzových a zlatých odstínech.

Estée Lauder se letošní bronzovou kolekcí skutečně blýskla. Široká nabídka pudrů, stínů, rtěnek a lesků, o ochraně před sluncem nemluvě, vás nadchne, neboť si zde jistě najdete to své. Bronze Goddess evokuje příjemný den strávený na pláži se zlatým pískem pod blankytně modrým nebem a nabízí řešení pro získání sluncem políbené tváře po všechny. V nabídce najdete tekutý bronzer, klasický bronzový pudr i dvoubarevný pudr do vystínování tváře.

Foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud