" }
Soutěž o 25 originálních Garnier BB krémů

Soutěž o 25 originálních Garnier BB krémů

Chcete si usnadnit každodenní povinnosti a být Bleskově Bezchybná? Vyzkoušela jste už revoluční produkt v oblasti péče o pleť? Garnier nabízí jako jediná značka komplexní řadu BB krémů pro různé typy pleti, navíc si můžete vybrat vždy ze dvou přirozených odstínů. Když BB, tak Garnier!

Garnier vyvinul jako první masově dostupná kosmetická značka řadu multifunkčních krémů BB Cream Miracle Skin Perfector pro rychlou a kompletní péči, která vyhovuje potřebám jak normální, tak i smíšené či mastné pleti.

Tajemství BB Cream pro normální pleť

Krém obsahuje dva polymery - lipidur a kyselinu hyaluronovou v mikrokapslích, což umožňuje výrazně zvýšit zadržení vody v pokožce. Součástí jsou i aktivní látky jako vitamin C pro zvýšení jasu a rozzáření, minerální pigment pro vyhlazení a SPF factor pro ochranu pleti před paprsky slunce. BB Cream hydratuje 24h, sjednocuje tón pleti, rozzáří pleť, kryje nedokonalosti, chrání OF 15

Tajemství BB Cream pro smíšenou až mastnou pleť

BB Cream poskytuje ženám rychlou a účinnou péči o jejich pleť. Aktivní látkou je vysoce absorpční perlit, který na sebe váže vodu. Zajistí tak, že pleť v sobě bude mít jen tolik vody, kolik potřebuje k přirozené hydrataci, její póry přitom budou snadněji dýchat. Tvář bude proto matná a přesto přirozeně jasná. Její odstín bude krásně sjednocený. BB Cream zmatňuje, redukuje póry, hydratuje, rozzáří a sjednotí pleť, chrání OF 20

S Garnier teď může být každá žena Bleskově Bezchybná

Více na http://www.garnier.cz/_cs/_cz/bb-cream/index.aspx" target="_blank"> www.garnier.cz

https://www.facebook.com/Garnier.cz" target="_blank"> www.facebook.com/Garnier.cz

25 šťastných výherců se může těšit na oba skvělé BB krémy.

Výhru obdrží ti z vás, kteří správně odpověděli na naši soutěžní otázku a jejich odpověď dorazila jako 10., 20., 30., 40., 50., 60., 70., 80., 90., 100., 110., 120., 130., 140., 150., 160., 170., 180., 190., 200., 210., 220., 230., 240. a 250. v pořadí.

Soutěž končí 16. prosince 2012 o půlnoci.

Pravidla soutěže naleznete http://www.mf.cz/zprava/11-pravidla-soutezi-online/" target="_blank"> ZDE.

Doporučujeme

Články odjinud