Sportovní podprsenka: Jak si vybrat správnou na jógu či běhání

Sportovní podprsenka: Jak si vybrat správnou na jógu či běhání

Jestliže je sport nedílnou součástí vašeho života, měla byste také dbát na to, abyste si pořídila správné spodní prádlo. Sportovní podprsenka je totiž stejně důležitá jako ta na běžné nošení. Až vyrazíte na nákupy, poraďte se raději s odborníkem!

Ženy by si měly sportovní podprsenku koupit zejména kvůli tomu, aby se cítily komfortně a neměly žádné omezení při pohybu, ať už preferují jakýkoliv. Na různé sporty se hodí různé podprsenky. Existují takové, které jsou určené na cyklistické sporty, ale i ty na běh nebo do fitka.

U sportovní podprsenky hraje hlavní roli materiál. Přesvědčte se na videu:

Při výběru sportovní podprsenky byste si měla dávat pozor hlavně na volbu správné velikosti. Podprsenka by neměla nikde škrtit a měla by být příjemná na tělo. Ženy s větším poprsím by si navíc měly vybírat podprsenku se silnějšími ramínky.

Trendy jsou letos všechny výrazné barvy, zejména výrazná růžová, oranžová a zelená. Nosí se také základní bílá, šedá a černá. Největší novinky se však objevily v materiálech, a to jsou například kulové vlákno, které v horkých dnech chladí, nebo mešové vlákno, které na těle téměř neucítíte.

Sledujte informace a články o podprsenkách od 15. 5. do 11. 6. 2017 na Podprsenková revoluce!

Doporučujeme

Články odjinud