17
Fotogalerie

Stále hledáte svůj styl? Inspirujte se jednoduchou elegancí Kate Middleton

Vévodkyně z Cambridge, Kate Middleton, se vždy nemohla chlubit nenucenou elegancí a jemnou grácií, za kterou ji dnes obdivuje celý svět. I ona si musela najít svůj vlastní osobitý styl. Podívejte se na modely, které nosí na sváteční i všední příležitosti, a zkuste si v nich najít pro sebe trochu inspirace.

Přísné standarty královské rodiny, do které se přivdala, se odrazily ne Katině garderóbě a zcela novému přístupu k módě. Ještě při studiu na univerzitě se oblékala jako běžný anglický teenager. Zapracovala na sobě a dnes je z ní módní ikona.

Na jejím stylu při tom není nic složitého. Kombinace jsou maximálně jednoduché. Hezké také je, že se Kate nebojí být viděná v jedněch a těch samých šatech několikrát. Kromě toho často vybírá kousky ve velmi dostupných obchodech, jako Zara, Mango, Temperley London. Proto je možné bez problému sehnat stejný model, který nosí i ona. Na neoficiální příležitosti se Kate obléká jednoduše a pohodlně, preferuje sportovní styl. Základem jsou pro ni kvalitní kousky, např. jednoduché modré nebo černé slim džíny, bílá košile, pruhované triko, dobře padnoucí blazer, mikina a tenisky.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Kvůli množství oficiálních akcí, kterých se musí účastnit, má ve skříni mnoho klasických kostýmku tón v tón. Nebojí se výraznějších barev, ale s potisky už je opatrnější. Z obuvi dává přednost několika typům lodiček – nude, tmavě modrý, nebo černým.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Největší chloubou Kate Middleton je však určitě její sbírka šatů. Vévodkyně ráda podtrhuje svou ženskost a proto také vždy volí velmi elegantní modely. Kate moc dobře ví, že rafinovaně zakrývat je více sexy něž lacině odhalovat. K tomu nikdy nezapomene nasadit odzbrojující úsměv, který v každé situaci poslouží tím nejlepším doplňkem.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Doporučujeme

Články odjinud