F&F, 999 Kč

F&F, 999 Kč

Reserved 799 Kč
tamsin.cz, 3432 Kč
Zara, 1999 Kč
Lindex, 1499 Kč
18
Fotogalerie

Staňte se hvězdou každé oslavy! Z těchto šatů si vybere každá!

Stejně jako každý rok, přichází i letos období nejrůznějších oslav a večírků. Využijte toho a nenechte si ujít příležitost pořádně zazářit! Šaty budou tím pravým a my vám pomůžeme vybrat ty pravé.

Šaty jsou univerzálním kouskem, který vás zachrání v každé situaci. Kromě toho sluší opravdu každé ženě. Jen ještě vybrat ten správný model pro danou příležitost. Ne vždy máme čas se na slavnost pořádně připravit. Určitě to znáte, nejdřív celý den v práci a potom hned na oslavu. V takových případech oceníte univerzální malé černé. Opravdu by neměly chybět ve skříni každé ženy. Protože stačí jen pár rychlých úprav a hned je z denního outfitu, model na večer. Stačí jen večerní look doplnit o lodičky, šperky, výraznou rtěnku a menší kabelku. A těchto několik maličkostí se vám bez problémů vejdou do větší kabely na den.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Když už ale ten čas máte, vyberte si výraznější kousek, díky kterému se za vámi budou všichni otáčet. Kratší modely se perfektně hodí na méně oficiální akce. Letos neprošvihněte tu možnost blýsknout se ve flitrech nebo metalických odstínech. Luxusně vypadají i odstíny drahých kamenů. Hledejte hluboké a syté tóny, které vypadají opravdu elegantně. I krajkové modely si zaslouží vaší pozornost. Je to velmi ženský a svůdný materiál. Aby nepůsobily šaty z krajky lacině, nesmí být střih moc krátký a odhalovat až moc kůže. Zbytek outfitu pak raději volte jednodušší. Lehce průhledné černé punčochy, lodičky a decentnější šperky.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Dlouhou róbu si nachystejte, jste li pozvání na ples, předávání cen, nebo jinou důležitou akci formálního rázu. Šaty až na zem z každé ženy udělají opravdovou královnu. Jen si všimněte, že jakmile si je obléknete, jako zázrakem začnete držet rovná záda, vaše chůze je najednou ladná a bradu držíte hrdě nahoře. Objemné a přezdobené modely nechte viset v obchodě. Také žádné korzety nebo těžké obruče. Mnohem lepší volbou budou jednoduché střihy, které jen lehce obkreslí siluetu a lehké látky. Taky je to konečně vhodná příležitost pro zajímavé doplňky – kožešinové peleríny, výrazné šperky, mini kabelky s nápadem.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud