Superdrbna Blake Lively: Zrzavá, nebo blond?

Superdrbna Blake Lively: Zrzavá, nebo blond?

Mořská panna, která nedávno vplula na slavnostní galavečer při příležitosti vyhlášení nejvlivnějších osobností Hollywoodu, nebyl nikdo jiný než bývalá blondýnka Blake Lively.

Svým nástupem do centra pozornosti vzbudila neobvyklý zájem okolí. Ze zpráv o šoubyznysu dokonce na čas vytlačila i všudypřítomné téma nadcházející královské svatby. Představitelka nezbedné Sereny van der Woodsen ze seriálu Superdrbna totiž změnila barvu vlasů, na které si doposud pečlivě budovala svou image.

Přezdívalo se jí „holka z Kalifornie“, svou dobronzova opálenou pletí a vysoustruhovanou postavou splňovala veškeré parametry královny surfařek. Pozoruhodná byla především hereččina barva vlasů, která působila velmi přirozeně, měla odstín plážové blond.

S tou se ale Blake Lively rozhodla definitivně skoncovat. Azurově modré šaty od návrháře libanonského původu Zuhaira Murada umocňovaly nový éterický dojem, kterého chtěla americká hvězda dosáhnout.

Zrzavá vlna

Média spekulují, proč se Blake Lively odhodlala k takové změně. Možná je důvodem role ve filmu Olivera Stona, to ale herečka nevyvrátila ani nepotvrdila.

Nebo se jen třiadvacetiletý miláček Hollywoodu rozhodl, že se zapojí do skupinky zrzek, které filmoví producenti zbožňují pro jejich jedinečnost.

Uvidíme, zda se Blake Lively podaří udržet krok s takovými ikonami jako je Nicole Kidman, Juliane Moore nebo Marcia Cross.

A v jaké barvě vlasů se líbí Blake více vám?



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ:
Chantal Poullain překonala rakovinu!

Doporučujeme

Články odjinud