Tělesný pohyb a motivace

Jak lehké je probudit se v jeden hezký jarní den s rozhodnutím změnit způsob života a kromě zdravé stravy zařadit mezi naše všední dny i pravidelný tělesný pohyb. Zde je pár motivačních tipů, pro případ, že by naše rozhodnutí polevilo!

Jak krásné je probudit se s rozhodnutím změnit svůj způsob života a kromě zdravé stravy zařadit mezi naše všední dny i pravidelný tělesný pohyb.

Taková předsevzetí vždy vítáme, ale ze zkušeností víme, že jeden lákavý program nebo mírně zamračené počasí nás holky lehce odradí od vytyčeného cíle. Obdivuji každého, kdo odhodlaně pěstuje jogging v létě i v zimě nebo denně pravidelně plave, takových je ale spíše menšina.

Není to jenom lenost, co nás odradí. I v tělocvičně musíme vypadat hezky - zvlášť v místě tak silné konkurence podobně smýšlejících holek. Boty, kalhoty a nějaký vršek, to není zas tak komplikované, ale pokud chodíme cvičit víckrát týdně, nemůžeme mít na sobě pořád to samé!

Tak jsem se rozhodla pořídit si pár motivačních věciček: boty, kalhoty a několikery vršky. Konečně mně nic nebude bránit začít s tréninkem, třeba i dvakrát týdně. Nechtělo se mi ale jít do obchodů-řetězců – nechci mít na sobě to samé, co má jiná.

A byla jsem zas u svých obvyklých výmluv, proč nezačít s pohybem…, a tak jsem se porozhlédla na internetu. Po chvilce jsem objevila internetový obchod OTTO. Čím více času jsem trávila na těchto stránkách, tím více jsem si říkala: „ano, tak to chci, to je to, co hledám“. Kromě velkého výběru, mají v nabídce i spoustu světových značek a vše i v jiných než běžných velikostech!

Výsledek: jeden pár bot, koupila jsem k nim i barevně sladěné ponožky, jedna sportovní podprsenka, s kterou jsem původně ani nepočítala, jeden fialový a jeden černý vršek a jedny tmavomodré capri kalhoty. Protože jsem nakupovala u OTTO na internetu poprvé, dostala jsem slevu 175 Kč. Tento obchod jsem opouštěla spokojená. Zaplatím až po obdržení balíku, tak se nemusím bát placení.

Tak holky, v úterý a ve čtvrtek – směr tělocvična! Pro jistotu zavolám i kamarádku. :)

Doporučujeme

Články odjinud