To nejlepší z vlasů všech dob je zpět!

To nejlepší z vlasů všech dob je zpět!

Ať už všichni šíleli po platinové blond nebo naopak co nejpřirozenějších tónech, glamour vlnách, uhlazeném, anebo rozevlátém stylu, či po něčem mezi tím vším, pak to najde tady a teď, v nové kolekci nazvané Retrospective.

Mistrně zpracované vlasy, které dají chuť dotknout se jich a hlavně si v nich vyjít ven, to je velký návrat kadeřnické klasiky v moderním stylu Salonu Petra Měchurová.

Lehké pěnově nadýchané vlny rámující v oblém tvaru obličej jsou jemně zdůrazněné na některých pramenech. Styling se prolíná s mistrovsky namíchanou barevnou kompozicí, která přechází ze spodních tmavších partií do světlejších zlatě-měděných.

Pravá hvězda stříbrného plátna musí mít platinovou blond v glamour stylu. Krátký střih s dlouhou patkou zdůrazňuje okouzlující kombinace kontrastujícího vlnění a hladkých vlasů. Účes, který můžete směle nosit ve dne i v noci!

Jemná i divoká krása v kaštanových tónech propojuje v jednom účesu hned dva styly. V horní partii nechává vlasy hladké s mírným objemem, působí romanticky a elegantně, avšak v koncích se vlasy probouzejí dravou silou ve vlnách s nespoutanou energií a pohybem.

Legendární a tolik oblíbený účes z 80.let přichází v novém, moderním a žensky svůdném stylu, který je mladistvý a plný čerstvé energie. Konečně si ho můžete dopřát znovu a v tom nejlepším podání. Lesklé zdravé vlasy s perfektním střihem a úpravou účesu v jemném objemu s naznačeným pohybem vlasů.

ČTĚTE TAKÉ:
Farna si nesmí vodit domů kluky. A holky už vůbec ne!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud