Účesy z dlouhých vlasů: Inspirujte se u hvězd! | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Účesy z dlouhých vlasů: Inspirujte se u hvězd!

Byla jste pozvána na ples, večírek nebo důležitou akci, na které byste opravdu chtěla zapůsobit? Abyste svůj look dovedla k dokonalosti, zamyslete se nejen nad outfitem, ale hlavně nad úpravou své hřívy. Skvělou inspirací najdete u slavných žen.

  • Lokny

Nejoblíbenější úprava pro dlouhé vlasy, kterou při troše zručnosti a tréninku zvládne každá žena. Ať už se jedná o propracovanou studenou vlnu, velké luxusní lokny, nebo množství divokých kudrlinek, vlnité vlasy vypadají slavnostně. Obzvlášť v nich vyniknete, pokud ve svém běžném životě nosíte vlasy rovné.

  • Copánkové variace

Se svými vlasy to umíte dobře, jen vám dochází nápady na zajímavý účes? Zkuste si pohrát s copy a copánky. Tyto účesy ale patří mezi složitější, proto je doporučujeme spíše profíkům. Mnoho návodů najdete například na You Tube.

  •  

Uhlazenost

Jestli nestíháte, nebo jste milovníci minimalismu, určitě oceníte populární trend velmi uhlazeného culíku. Budete potřebovat jen žehličku, s jejíž pomocí vlasy narovnáte, tenkou gumičku a několik pinetek. Až vlasy sčešete do dokonale hladkého culíku a budete si je dávat do gumičky, nechte volně viset jeden pramen. Následně jim totiž omotáte ohon tak, aby nebyla vidět gumička, a na závěr zafixujete pinetkou. Použijte lesk ve spreji, nebo jemnější lak na vlasy.

  • Drdoly

Velmi efektním a zároveň poměrně jednoduchým řešením jsou nejrůznější drdoly. Čím ležérněji a nenuceněji vypadají, tím lépe. Ty objemnější se nejlépe tvoří z navlněných a natupírovaných pramenů. Stáhněte si je do volnějšího copánků nebo culíků. Následně vlasy smotejte do požadovaného tvaru a zafixujte pinetkami. Ještě opatrně vytáhněte několik pramínků, aby orámovaly obličej a přestříkejte hotové dílo lakem.

V módě jsou taky drdoly vysoce posazené na temeni. Rozhodně ale nemáme na mysli uhlazenou verzi s vycpávkou připomínající donut. Tento druh účesu se už opravdu nenosí!

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Doporučujeme

Články odjinud