Užijte si co hrdlo ráčí

Užijte si co hrdlo ráčí

Míváte-li výčitky vědomí, že utrácíte příliš na kosmetické přípravky a stále nové a nové vůně, přestaňte si s tím lámat hlavu a vyrazte směle do obchodů. Právě teď je ten nejlepší čas, neboť ceny padají raketovou rychlostí a ještě si odnesete dárečky.

Přijďte si udělat radost do Estée Lauder od 9. do 22. března 2009. Proč právě v tomto čase? Protože v těchto dnech probíhá oblíbená nákupní akce, při které můžete získat šest nejprodávanějších produktů a dvě jarně laděné praktické taštičky. A to zdarma!

Při nákupu nad 1600 korun získáte hydratační sérum, které skvěle ladí s krémem Daywear Plus. Pro odlíčení je tu pěnový odličovač Splash Away a pak nádherné barvy rtěnky a lesku. Dlouhodržící řasenka Double Wear, která se stala hitem loňského roku, tu také nechybí.

Od 15. února do 15. dubna 2009 máte možnost v SMS soutěži s přípravky UltraLift, UltraLift Pro-X a NutriSkin od Garnier vyhrát stylovou Mazdu2. Stačí si koupit jeden z přípravků, zaslat soutěžní kód z etikety a odpovědět na tipovací otázku: Kolik produktů Garnier se prodalo v roce 2008 v ČR.

Foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud