H&M

H&M

Mango
H&M
Mango
Zara
30
Fotogalerie

V teple: Jakou šálu, čepici a rukavice obléct letos v zimě?

Zima a zároveň období zahalování a vrstvení jsou tu. I v tomto nevlídném období chceme vypadat co nejlépe, ovšem pod neforemnými bundami a kabáty toho není příliš vidět. Šmrnc a styl si ale můžeme dodat módními čepicemi, šálami a rukavicemi.

Chraňte si hlavu!

Jak je známo, skrz hlavu uniká z těla největší množství tepla, proto je důležité si ji v přicházejících mrazech chránit. A jaké pokrývky hlavy jsou letos in? Z módy minulých zimních sezón se stále drží čepice s velkými bambulemi. Trendy jsou také napodobeniny zvířecí srsti i duhové bambule. Vedle nešlápnete ani s nejrůznějšími klobouky rozmanitých barev. Protože hitem jsou letos flitry a samet, zkuste podobné materiály.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Hřejivé objetí

Zimní období není příjemné pro většinu z nás. Jednou z mála věcí, které si na něm můžete užít, jsou obří šály, do nichž se zachumláte jako do peřinky. Jsou opět v kurzu, hlavně ty s motivem kostky. Chybět by vám nemělo ani slušivé pončo v etno barvách a hitem letošní sezóny jsou kožešinové límce. Samozřejmě nemusí jít o pravou kožešinu, řada obchodů nabízí náhražky za přijatelné ceny.

Klid a ruce v teple

Poslední, co vám v zimě čouhá nezahalené z teplého oblečení, jsou ruce. Zahoďte umělé černé rukavice, které se prodávají za pár korun, a zainvestujte do módních rukavic. Letos frčí například palčáky a když si je pořídíte v kožené verzi, určitě neuděláte chybu. Stejně tak neprohloupíte s trendy koženými nebo koženkovými rukavicemi.

Doporučujeme

Články odjinud