Válka masožroutů a vegetariánů

Válka masožroutů a vegetariánů

Londýnský fashion week, který právě probíhá, se neobešel bez módního skandálu. Návrhářka Karen Karmody stvořila šaty z ovoce a zeleniny a vytáhla s nimi do boje za práva vegetariánů.

Reprezentantkou neobvyklé vegetariánské róby se stala čerstvá Miss Anglie, studentka práv Jessica Linley (21). Právě ji si zvolila londýnská designéra Karen Karmody pro předvedení extravagantního modelu pošitého listy zelí a kapusty, cibulemi, ředkvičkami a fazolemi. Karen velmi pobouřil model ze syrového masa od návrháře Franca Fernandeze, ve kterém se nedávno objevila Lady GaGa na předávání hudebních cen MTV Video Awards, a proto se rozhodla navrhnout jeho vegetariánskou alternativu. Jessica Linley demonstrativně pojídala během tiskové konference papriku a v ruce držela výmluvný transparent: Noste více ovoce a zeleniny.

Lady GaGa rozbouřila vody
Zdá se, že akce performerky Lady GaGa nenechala nikoho klidným. Inspirovala dokonce i některé osobnosti českého šoubyznysu. Notoricky známý milovník hazardu Leoš Mareš uzavřel sázku, že se pokusí políbit Lady GaGa během jejího listopadového pobytu v Praze. Pokud se mu nepodaří tento závazek splnit, odmoderuje prý televizní show Talentmánie v podobném kostýmu se syrového masa, jakým šokovala svět americká rebelka.



ČTĚTE TAKÉ:
Bára Kodetová: Nejstarší dcera herečkou asi nebude



STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU


Doporučujeme

Články odjinud