Dárková sada Yves Rocher 479 Kč

Dárková sada Yves Rocher 479 Kč

Pralinky.com 128 Kč
Dárková sada pro muže Sephora 490 Kč
Saturnin se vrací Martinus.cz 240 Kč
Losos v kaluži Martinus.cz 215 Kč
59
Fotogalerie

Vánoce 2017: 50 měkkých i tvrdých vánočních dárků do 500 korun

Jistě si ještě vzpomínáte na doby, kdy dostat takzvaný měkký dárek pod stromečkem znamenalo zklamání. To už dávno neplatí a dokonce je možné udělat radost i ponožkami! Jaké nejen měkké dárky můžete pořídit do 500 Kč a potěšit jimi kamarádku, sestru, bratra nebo švagra?

Vděčným dárkem často bývá kosmetika, a to jak pro muže, tak pro ženy. Některé značky jako Sephora nebo Yves Rocher vyrábí každý rok speciální vánoční sety, dárkové kazety ale seženete i u jiných značek. Stejně tak to je i se šperky, které se dají sehnat do 500 korun a žádnou ženu neurazí kabelka nebo módní batůžek.

Inspirujte se v naší galerii, kam jsme pro vás zařadily 50 zajímavých dárků:

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Jak ženám, tak mužům, kteří se rádi najedí a napijí, určitě udělá radost dárkový balíček s luxusními delikatesami, případně krabice pravých belgických pralinek. K dobrému jídlu nesmí chybět dobrý alkohol, proto můžete zvolit víno, sekt či kvalitní rum.

Jak už bylo zmíněno, potěšit můžete i ponožkami. Na webu Freshlabels.cz najdete nepřeberné množství ponožek tak barevných, až vám budou oči přecházet. Alespoň jeden pár by neměl v dámském ani pánském šatníku chybět. Měkký dárek můžete doplnit například o čepici nebo rukavice. Jestliže je muž, kterého chcete obdarovat, elegán a potrpí si na obleky, pořiďte mu originální kapesníček do kapsičky saka nebo květinu do klopy. Do 500 korun takové vychytávky seženete třeba u firmy Galard.

Pro náruživé čtenáře se určitě vyplatí koupit dobrou knihu. My doporučujeme pro ženy novinku od Markéty Lukáškové Losos v kaluži, pro muže knihu Saturnin se vrací. Aby se za chladných zimních večerů navodila ta správná atmosféra ke čtení, můžete ke knížce přidat také dárkový set svíček.

Jak správně zabalit měkký dárek? Podívejte se na video:

Pro velmi vytížené jedince může být perfektním dárkem elegantní a originální diář na rok 2018. Abyste šetřila životní prostředí, zkuste vybrat z novinek papírnictví papelote, které jsou vyráběny z ekologicky šetrných materiálů. Další novinkou je kolekce s názvem Vega, která je výjimečná tím, že nabízí produkty z tzv. veganské kůže – odolného, pratelného, kůži podobného materiálu, který je však vyroben z celulózy.

Jestliže jste spíš praktický tip a navíc máte ráda designové kousky vyrobené z eko materiálů, pak oceníte skleněnou láhev GoodGlass s ocelovým filtrem. Je vyrobená z čistých materiálů - víčko je z bambusového dřeva, filtr z nerezové oceli a tělo z borosilikátového skla. A co do ní? Díky dvoudílnému filtru do ní můžete dát prakticky cokoliv - třeba vodu s ovocem nebo bylinkami. Nebo taky čaje všeho druhu. Právě filtr se postará o to, aby všechny kousky čaje zůstaly tam kde mají a ne ve vaší puse.

Doporučujeme

Články odjinud