Ve stylu Evy Herzigové

Ve stylu Evy Herzigové

Po úspěšné jarní kolekci přichází topmodelka Eva Herzigová v roli módní návrhářky s novou kolekcí oblečení a doplňků, tentokráte pro sezónu podzim – zima 2010/2011.

Slavná kráska opět dokazuje, že má nejen krásnou tvářičku, ale po létech ve světě módy se ledasčemu přiučila a vytříbila svůj vkus natolik, že se směle může postavit v konkurenci módních tvůrců.

Pro nadcházející sezónu stvořila Eva sofistikovanou ženu, překypující rafinovanou elegancí a přirozenou smyslností. V kolekci nezapře inspiraci čerpanou z prostředí jezdeckých sportů namixovanou s neskrývaně ženským půvabem.

Krajkové body dokonale ladí s koženou sukní v barvě camel a přiléhavé kožené kalhoty perfektně kombinuje s pelerínou vhodnou pro denní i večerní příležitost. Nestárnoucí malé černé šaty získávají glamour efekt použitím prostřihů letmo odhalujících záblesky pokožky a pro velmi ženský vzhled používá slavná modelka krajku či potisk květinových vzorů.



Splývavé řasené šaty oživuje zářivě rudá barva, sportovně elegantní kombinéza zase blyštivě oslňuje vojenskou zelenou. Plášť ozvláštněný umělým kožešinovým límcem v barvě medu i zajímavé kožené střevíce s patentní kůží v retro stylu devadesátých let - to vše obohacuje tuto kolekci.

Pro své modely si Eva Herzigová zvolila velmi luxusní materiály, pohrává si s průsvitnou krajkou a zajímavými detaily z kůže a sametu. Aby dodala své kolekci dynamickou energii, experimentuje Eva s kloboukem – z části měkkým pánským, z části ženským s širokou krempou - a dodává tak mužskou břitkost k vytříbené důmyslnosti a eleganci. Kolekce, která skutečně zosobňuje svou autorku, potěší všechny ženy, které mají rády jedinečnost a styl.



Eva Herzigová se stala tváří značky 1-2-3 letos na jaře a součástí této spolupráce je i tvorba dvou limitovaných kolekci ročně. Ikona módního světa nespoléhá jen na svůj vzhled, ale také svůj vkus a cit pro design, který získala během své veleúspěšné kariéry ve světě módy. Kolekce Eva Herzigova pour 1-2-3 bude v prodeji od 13. září 2010 v pražském butiku 1-2-3 ve Vodičkově ulici.





ČTĚTE TAKÉ:
Anastacia: Jsem teď konečně na zajíčky!






STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud