Very very hungry models: Noc plná módních pokušení

Very very hungry models: Noc plná módních pokušení

Úchvatné dekorace vyrobené na míru, CO2 show, artisté bez tíže, mohutný světelný park a projekce a performance od těch nejpovolanějších. Extavagantní choreografie v podání modelů a modelek z renomovaných agentur. Zbrusu nová noc Very Very Hungry Models se tak bez pochyby zařadila mezi pravidelné čtvrtletní pokušení, kterému budete jen těžko odolávat.

Součástí premiéry Very Very Hungry Models byla také exkluzivní půlnoční fashion show GUESS by Marciano, na které představila tato světová módní značka novinky a trendy z kolekce spring/summer 2010. To vše pod dohledem předních stylingových tvůrců a Petry Měchurové, držitelkou nejprestižnější světové ceny, které lze v hair stylingu dosáhnout.

Fashion show doprovodil svými mixy (nejen ze škatulky “black music”) charismatická Djane MIA, kterou vystřídal JOHN CULTER. Po dvouhodinovém setu, kterého se v hlavním čase ujal sám SEBASTIAN INGROSSO, se náčiní chopila čtveřice Pete Walk, Marshall, Adam Cloud a Revis, neboli Proud-M djs. Na první hodiny ranní pak za gramofony usedl nestor domácí housové scény dj Loutka.







Petra Měchurová, první žena na světe, která vyhrála mezinárodní kadeřnickou soutěž AIPP Grand Trophy v roce 2009, se tak definitivně postavila do přední linie světových top hairstylistů. Již v předchozích letech byla Petra mezinárodně uznávána za svou kreativní práci a jedinečnou interpretaci módy a nových trendů, jež Petře umožnila spolupracovat s těmi největšími jmény módního a kadeřnického světa. Z poslední doby můžeme jmenovat například vystoupení v Londýnské Royal Albert Hall, kde Petra předvedla unikátní kadeřnickou show. Právě živé vystoupení je skvělou příležitostí vyjádřit své vlastní myšlenky a pocity a odhalit kreativitu a originalitu svého tvůrce.



I vy jste si mohli vychutnat práci Petry Měchurové a jejího kadeřnického týmu, který se objevil na pódiu, aby Vám předvedl kouzlo svého umění a ve spolupráci s firmou Guess Vám naservíroval jedinečný módní zážitek.

Doporučujeme

Články odjinud