Vůně pro svůdnice i neviňátka

Vůně pro svůdnice i neviňátka

Výběr vůně hodně vypovídá o nositelce, její náladě, postoji k životu a v neposlední řadě také vkusu. Již dávno neplatí, že musíte zůstat věrná jednomu jedinému parfému, s klidným srdcem zkoušejte nové, berte je jako stylový módní doplněk.

Vznosný design černého flakónu s nadčasovým hranatým uzávěrem již dává tušit, že v sobě ukrývá elegantní, nezapomenutelnou vůni. Carla Fracci opět hledala inspiraci pro novou vonnou kreaci na své domácí půdě, tedy baletu. V představení na hudbu Dimitrije Šostakoviče ztvárňuje Carla překvapivě mužskou roli Hamleta, která ji dovedla k nápadu vytvořit stejnojmennou vůni.

Čistá exploze květin pečlivě střežená jedinečným flakónem nebezpečně připomínající ruční granát. A není divu, tato vůně dokáže být skutečnou zbraní, které podléhají davy. Flowerbomb od dvojice Viktor&Rolf je květinová exploze, hojnost květin dává této vůni sílu změnit vše k lepšímu a pozitivnějšímu. Magické složení vůně okamžitě probouzí nejhlubší smysly, dá pocit, že žijete ve své vlastní zahradě daleko od reality.

Jiskřivá nota přichází od čaje a bergamotu. Hojnost květin vybuchne v příjemné pocity, smyslný sbor, rytmizován mixem harmonie Sambackého jasmínu se špetkou pomerančovníku, Catleyská orchidej, Frézie, růže Centifolia – bohaté, intenzivní složení kytice ,které dává vůni její orientální, květinový a ovocný nádech. Pačuli zajistí dřevitý základ, který dodává vůni osobitost, stejně tak jako pásek dodává šatům ten správný šmrnc.

Přáli jste si někdy vůni, která opravdu zabírá na opačné pohlaví? Pak se radujte, neboť přichází parfém pro magické ženy Magic Woman od Bruno Banani. Již samotná lahvička přímo svádí, typicky nakloněný flakón dostal smyslné křivky evokující sexy ženskou postavu s výrazným pasem a širokými oblými boky ve svádivé póze, která vyzývá k dotekům.

Svůdný a vytříbený vkus s potřebnou dávkou humoru i sebeironie, takový je recept na úspěch, chcete-li se zalíbit a především zaujmout své okolí nejen na první pohled. Stejnou filozofii použili tvůrci nové vůně italské módní značky Moschino. A stejně jako kolekce oblečení je i parfém Glamour hravý, neodolatelně nepředvídatelný, elegantně jistý a snadno rozpoznatelný.

Vroucí, romantická, nádherně ženská a energická - tato unikátní vůně kombinuje směs pikantních ingrediencí, zjemněných o květinové srdce a smyslný dřevitě-pižmový základ. Love of Pink značky Lacoste je dokonale podmanivá – neodolatelný společník dívek při objevování úžasného pocitu zamilování se. Love of Pink je naprostým vyjádřením ženskosti a romantické životní síly. Díky své nádherné vůni, která staví na charakteru vůně Touch of Pink, je Love of Pink perfektní společnicí dívek při objevování úžasného pocitu zamilování se.

Pro šarmantní ženu plnou energie, zdravého sebevědomí a radosti ze života vytvořila Véronique Nyberg toaletní vodu Oriflame Delight. Sladce růžový flakón jasných a přitom elegantních tvarů v sobě ukrývá květinovo-ovocnou kompozici, perfektní pro nadcházející jarní období.

Vůni Delight otevírá jiskřivá barbadoská třešeň, která se spojuje s roztaveným bergamotem a vřelými tóny cedrového dřeva. Srdce tvoří trojice do sebe zapadajících květin, růže zosobňuje ženskost a svěžest, brambořík přináší spontánní prvky a křehká pivoňka něhu. Cesta končí přirozeným smyslným nádechem jasmínu na pozadí santalového dřeva a tekutého pižma.

Foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud