Vyberte si náušnice podle tvaru vašeho obličeje

Vyberte si náušnice podle tvaru vašeho obličeje

Nevíte si rady s výběrem náušnic? Nevíte, jaký typ náušnic se hodí k vašemu tvaru obličeje? Nevěšte hlavu ani nevhodné náušnice a zkuste si najít svůj typ pro výběr náušnic podle tvaru obličeje.

Čtvercový tvar Pro čtvercový tvar obličeje jsou nejvhodnější náušnice, které ostré linie obličeje zjemní. Mezi takové patří kulaté či lehce hranaté. Nosit můžete i jednoduché cvočky, pecky nebo slzy.

Visací náušnice zase obličej opticky prodlouží. Nedoporučujeme nosit veškeré čtvercové, obdélníkové či mnohoúhelníkové náušnice.

Oválný tvar Oválnému tvaru obličeje sluší modely s oblými tvary. Sem můžeme zařadit cvočky, slzy, ovály nebo spirálky. Vhodné jsou i malé náušnice z perel, zirkonu, briliantů či jiných drahých kamenů.

Pokud ráda nosíte visací náušnice, vyhýbejte se takovým, které přesahují hranu obličeje. V takovém případě vám obličej opticky ještě více prodlouží.

Trojúhelníkový tvar Vaší tváři budou lichotit kruhové tvary, kapky, pyramidy či ovály. Menší tvary náušnic sluší více dámám s kratšími vlasy. U tohoto tvaru obličeje doporučujeme se vyhýbat fádním, nevýrazným a příliš malým náušnicím.

Kulatý tvar Ženy s kulatým tvarem obličeje by měly vybírat takové náušnice, které opticky obličej prodlouží. Mezi takové patří veškeré visací náušnice. Nosit můžete i náušnice ve tvaru čtverců, trojúhelníků nebo obdélníků. Rozhodně se vyhýbejte mohutným tvarům a velkým kruhům! Malé náušnice nejsou také nejvhodnější volbou.

Zdroj: Šperky.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Obujte své děti do pohodlí!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud