Vybíráme plavky: Které budou slušet zrovna vaší postavě?

Vybíráme plavky: Které budou slušet zrovna vaší postavě?

Plavková sezóna je blíž, než si myslíte. Ihned po svátcích ženy nasazují diety, plní svá novoroční předsevzetí v posilovnách a vyhlížejí plavkovou sezónu se smíšenými pocity. Některé se těší, až předvedou výsledky tvrdé dřiny a jiné se upřímně děsí, že už se nebudou moci skrývat pod vrstvami oblečení.

Každá žena se může v plavkách cítit sebejistě a vypadat sexy. Stačí jen vybrat ty správné!

Když máte plnější tvary

Ženy s plnými tvary mají často problém sehnat padnoucí plavky. Hlavní potíž bývá s horním dílem. Ženy s velkými prsy potřebují plavky, které mají padnoucí střih a nabídnou dostatečnou oporu. Rozhodně by měly sáhnout po plavkách, které jsou speciálně navrženy pro plné tvary.

Klepněte pro větší obrázek

• Pokud vás trápí pár kilo navíc, ještě to neznamená, že si nemůžete dovolit dvoudílné plavky! Dejte přednost kalhotkám s vyšším pasem a pečlivě vyberte střih horního dílu. • Máte radši plavky vcelku? Zkuste plavky Anika, které skryjí případné nedostatky v oblasti bříška a dají vyniknout plnému dekoltu. Okouzlete bezchybnou siluetou!

Klepněte pro větší obrázek

Tip: Na Astratex.cz seženete ty nejlepší kousky pro velká prsa. U většiny modelů máte navíc možnost zvolit jinou velikost horního i spodního dílu. Plavky tak vždy perfektně padnou.

Chcete delší nohy?

Která žena by nechtěla štíhlejší a delší nohy? A přitom stačí jen drobný optický klam! Vyberte si plavky, které jsou vykrojenější. Vyšší vykrojení opticky prodlouží nohy, a pokud navíc zvolíte kalhotky s vysokým pasem, budete mít rázem nohy až do nebes.

Menší prsa: Kde sehnat pár centimetrů navíc?

Pokud k vám příroda nebyla příliš štědrá, zapomeňte na komplexy a předveďte plný dekolt v plavkách! Nutností jsou plavky s vyztužením. Vyberte si takové, které navíc mají push-up efekt. Některé modely jsou vybaveny i vyjímatelnými vycpávkami. Push-up efekt a vyztužení přidá pár centimetrů a vy můžete okouzlovat plným dekoltem.

Klepněte pro větší obrázek

Tip: Můžete také využít optického klamu a obléct horní díl s řasením či volánky.

Doporučujeme

Články odjinud