Zadečky řezané laserem!

Zadečky řezané laserem!

Jestli si myslíte, že prodávat spodní prádlo je nuda, nuda a šeď, hned vám můžeme ukázat, že tomu tak není. Dnes jsme si pro vás připravily další informace a novinky z naší "Poradny správných velikostí podprsenek v Bílé labuti".

Jistě se ptáte, co má laser společného se spodním prádlem. Přestože se to nezdá, jdou velmi dobře dohromady.

Na skutečnost, že laser se používá v chirurgii, strojírenství, stomatologii, dermatologii už jsme si zvykli. Nepřekvapí nás laserová tiskárna, laserová ukazovátka, displeje a přehrávače, ale laserem řezané spodní kalhotky leckoho zaskočí, přestože to žádná novinka není.

Důvodem střihání či řezání dámských kalhotek laserem je jejich minimální viditelnost pod oblečením.

Kalhotky, které mají pouze jeden šev na zadním díle, jsou velmi tenké a jemné, ale v rozkroku podšité bavlnou. Protože nemají žádný lem, jenom čistý řez, nerýsují se pod sukní, či kalhotami. Skoro nepostradatelné jsou pod plesovými šaty, které jsou z tenkého materiálu a rýsování či zařezávání kalhotek pod jemnou látkou je hodně viditelné.

Takže „laserem řezané“ znamená bezešvé a neviditelné pod oblečením. Kalhotky vám potom sedí jako vlastní kůže. Vyrábí se v široké škále typů a tvarů (string, tanga, hipster i short) a ve velikostech XS, S, M a L.

Zdraví prodavačky Martina a Laďka z Poradny správných velikostí podprsenek v Bílé labuti (1. patro)

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

Doporučujeme

Články odjinud