Zdravá extravagance

Zdravá extravagance

Česká kadeřnice Petra Měchurová patří mezi špičky ve svém oboru a to i na mezinárodní scéně. Její doménou jsou nádherné účesy pro každodenní nošení, ovšem Petra si libuje i v extravaganci a náročnosti, což je vidět na její nejnovější kolekci.

Zdravá extravagance





Inspiraci pro jarní kolekci módních účesů našla Petra Měchurová v nové barvě na vlasy Inoa, kterou tento rok uvedla na trh značka L´Oréal Professionnel. Inoa je nová profesionální barva bez obsahu amoniaku, její princip spočívá na vysoké koncentraci olejů, který doposud nebyl použit v žádné jiné naší oxidační barvě. Barvení se tak stává maximálně šetrné a to i k citlivé pokožce. Tato inovace, a dalo by se říci i revoluce v barvení, vedla fantazii a šikovné ruce naší přední vlasové stylistky a ta vytvořilo nápadité vlasové kreace na kštice upravené právě tímto novým produktem.



Kolekce se nese v duchu elegance, sebevědomí, ženskosti a výrazného stylu, který je noblesní, upoutá na první pohled. Jako sochař měnila vlasy pod svýma rukama do různých tvarů. Jednou do nadýchaného vzadu staženého účesu, podruhé do volných upravených vln lesknoucích se sytou barvou nebo do výčesů nabírajících roztodivné geometrické tvary. Ingredience namíchané k naprosté dokonalosti, jak jsme u značky Petra Měchurová zvyklí.





Blond perleťová - zářivý velmi světle blond odstín v perleťovém duhovém odstínu (Inoa 9,2) a vlasy vyfoukané do velkého objemu kulatého tvaru anebo pečlivě stažené do culíku stočeného do výrazného a velmi stylového kapkovitého tvaru v čele. Hnědá měděno-červená kombinace dvou odstínů barvy Inoa (5,4 a 6,45) pro jiskřivý měděno-červený odlesk vlasů natočených do volných měkkých vln anebo vytvarovaných do stylového „kloboučku-mašle“ extravagantně naaranžovaném na vrcholu hlavy, zasahující až k očím.

foto: archiv Petry Měchurové







ČTĚTE TAKÉ:
Letní trendy v manikúře





Doporučujeme

Články odjinud