Ze štukatéra je nová hvězda přehlídkových mol!

Ze štukatéra je nová hvězda přehlídkových mol!

Ještě před pár měsíci neměl devatenáctiletý Daniel Whittaker o modelingu ani ponětí. Britský teenager se vyučil štukatérem a nevěřil své sestře, že má na dráhu světového modela.

Jenže ona jeho fotky poslala do agentury. Z Daniela se okamžitě stala hvězda světového formátu. Dnes je z něj tvář módních domů Dolce & Gabbana a Versace a získal lukrativní kontrakty v Miláně.

Daniel odložil zřejmě navždy sádru a špachtle a stěhuje se do Milána, kde ho čekají módní přehlídky a hodiny strávené ve fotoateliérech.



„Nemůžu vůbec uvěřit tomu, co se děje, probíhá to všechno jako vichřice. Milán je jedním z hlavních měst módy, takže když mě požádali, abych tam pracoval, považoval jsem to za obrovskou poctu. Jsem nervózní ze stěhování, ale docela nadšený, rodina mě navíc podporuje,“ tvrdí Daniel z Liverpoolu.

Módnímu světu může nabídnout svěží neokoukanou tvář a 1,9 metru vypracovaného štíhlého těla. Přitom v modelingové agentuře Pulse, která ho objevila prostřednictvím jeho sestry, pracuje teprve rok.

„Jakmile jsme Daniela spatřili, bylo jasné, že je to vítěz. Má tak výjimečnou a různorodou vizáž, navíc je to člověk stojící nohama na zemi a má úžasný postoj k práci, kteří klienti mají rádi,“ komentovala bleskový vzestup nové modelingové hvězdy majitelka agentury Pulse Irene Bird.



ČTĚTE TAKÉ:
Vagina je nejdůležitějším orgánem pro lidstvo!









STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud