Zhubněte do plavek s Dietou

Zhubněte do plavek s Dietou

Chcete hubnout pod dozorem odborníků a vyhrát zájezd k moři v hodnotě 50 000 Kč? Přihlaste se do 9. ročníku soutěže časopisu Dieta Hubneme do plavek 2014.

Chcete se zapojit do naší soutěže? Ze všech zájemců a došlých přihlášek vybereme 7 statečných, kteří budou hubnout pod dozorem odborníků a čtenářů po dobu 3 měsíců, aby získali nejen svou vysněnou váhu, ale celkově změnili svůj životní styl. Sestavíme vám jídelníček šitý na míru. Těšit se můžete na speciální vyšetření na klinice Petra Havlíčka. Vysvětlíme Vám zásady zdravého životního stylu a naučíme vás pečovat o své tělo. S námi poznáte, že sport není jen dřina, ale hlavně zábava.

Těšte se na odbornou porotu ve složení Petra Lamschová - šéfredaktorka časopisu Dieta, Petr Havlíček – výživový poradce, Zuzana Bičíková – fitness trenérka.

Klepněte pro větší obrázek

Petr Havlíček bude hlavním garantem hubnutí. Sestaví soutěžícím speciální výživový plán na míru, provede u nich základní vyšetření a konzultace.

Zuzana Bičíková naučí soutěžící milovat pohyb, vytvoří pro ně speciální pohybový plán tak, aby ho zvládl s chutí každý, a to i v domácích podmínkách.

Petra Lamschová bude vlastně pro soutěžící psychickou oporou a bude komentovat jejich hubnutí z hlediska laika, který přece jen čerpá informace stejně jako oni z časopisu.

Pojďte do toho s námi a přihlaste se na www.hubneme-doplavek.cz.

Čeká Vás reality show, spoustu adrenalinu, zážitků a nových zkušeností.

Více informací najdete v aktuálním vydání časopisu Dieta nebo na www.hubneme-doplavek.cz

Klepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud