Zimní výbava pro vaši pokožku

Zimní výbava pro vaši pokožku

Vsaďte na přírodní složky! Bambucké máslo (označováno též jako Shea Butter nebo máslo karité) pokožku důkladně vyživuje, hydratuje, zjemňuje a chrání.

Získává se z výtažků velikých hnědých ořechů afrického stromu Shea tree, máslovníku, rostoucího v oblasti Ghany, Mali a Nigérie.

Po sběru se ořechy opékají, rozbíjejí a vaří, až za několik hodin vznikne čistý extrakt Shea Butter. Je to surovina produkovaná již po staletí, známá svými příznivými účinky na pokožku.

Obsahuje vitamíny A, E a F často používané v kosmetice jako pěstící a zkrášlující složky. Působí intenzivně i ve spodních vrstvách pokožky. Pro svoje vlastnosti se používá v čistě přírodní formě nebo se přidává do celé řady kosmetických přípravků.

Dexpanthenol napomáhá hloubkové regeneraci kůže, rychle se vstřebává a obnovuje přirozenou ochrannou funkci pokožky, kde se přeměňuje na vitamín B5 (kyselinu pantotenovou). Pravidelná obnova kožních buněk vede k mimořádně rychlé přeměně vitamínu B5 v epidermis, protože vitamín B5 se podílí na hlavních metabolických procesech produkujících energii.

Vitamín B5 stimuluje regeneraci pokožky a napomáhá obnově její přirozené ochranné funkce. Dexpanthenol funguje také jako vynikající hydratační látka a podporuje produkci kolagenových a elastinových vláken, čímž udržuje pokožku pružnou a zdravou.



Bohaté krémové složení tělového mléka Nivea, které se zároveň velmi rychle vstřebává, s obsahem bambuckého másla, výtažků z ginkgo biloby a vitamínu E pokožku intenzivně hydratuje, dodává jí hebkost a chrání před vysoušením. Cena 114,90 Kč.

Zvláčňující tělové mléko Africana s máslem karité, které pokožku zjemňuje, regeneruje a chrání, obsahuje mikrokapičky hedvábných olejů z jojoby, avokáda a měsíčku zahradního, které se po nanesení mléka na pokožku pomalu uvolňují. Výtažky z bambuckého másla podporují zvláčnění, hydrataci a ochranu pleti. Ucítíte okamžitý pocit zklidnění, hydratace a zjemnění pokožky. Rychle se vstřebává do pokožky a nezanechává pocit mastnoty. Cena 89 Kč.
 

Regenerační tělové mléko SOS zajistí rychlou úlevu a hloubkovou regeneraci extra suché pokožky. Složení obsahující kombinaci uklidňujícího dexpantenolu a oleje z měsíčku lékařského rychle zklidňuje extra suchou pokožku a aktivuje její vlastní proces hydratace. Příjemné a rychle se vstřebávající SOS složení pokožku intenzivně a hloubkově hydratuje, podporuje její regeneraci a chrání ji před vysoušením. Cena 129,90 Kč.


 

ČTĚTE TAKÉ: Vypasované sako - základ šatníku!






 



STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud