5
Fotogalerie

Život podle Barbie

Britka Sarah Burge (51) si založila kariéru na počtu plastických operací, které podstoupila. Za svou závislost už utratila přes 2,5 milionu Kč a nyní tomuto řemeslu zaučuje i svou sedmiletou dcerku Poppy.

Celoživotní touha podobat se panence Barbie je pro Sarah výhodným obchodem. Média ji přezdívají „human Barbie“ – lidská Barbie, a Sarah je na tuto svou přezdívku patřičně hrdá. Provozuje internetovou stránku, kde popisuje skutečný život Barbie – tedy ten svůj.

Bez ostychu a dokonce s hrdostí přiznává, že každá část jejího těla je poznamenána chirurgickým skalpelem, mezi ty zásadní patří silikonové implantáty, liposukce stehen a zadečku, modelace bříška.

„Chci být věčně mladá – díky plastické chirurgii je to možné,“ vysvětluje. Jen za udržování svého předělaného arzenálu platí ročně částku přes 650 000 Kč, k pravidelným údržbám patří liposukce a facelift. Její nejoblíbenější barvou je růžová – v růžových svatebních šatech se také vdávala. Nedávno vyvolala plastiková žena rozruch, když zveřejnila skutečnost, své dceři věnovala k jejím sedmým narozeninám poukaz na plastickou operaci v hodnotě 10 000 USD.

„Poppy mě prosila, že chce zvětšit prsa. Tak jsem jí dala poukaz, který může využít v šestnácti letech, až bude moci podle zákona plastiku postoupit. Pokud jí prsa narostou, ale nebude třeba spokojená s jejich tvarem, může použít poukaz i na úpravy poprsí.

Sedmiletá Poppy k tomu řekla: „Nemůžu se dočkat, až budu mít tak velká prsa jako maminka, moc se mi líbí.“ Aby trochu napravila svou pověst, věnovala Sarah Burge dcerušce k narozeninám ještě počítač, růžový prsten a náhrdelník Swarovski a také víkend v lázních.

Foto: www.mirror.co.uk


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ: Milujeme džíny!

Doporučujeme

Články odjinud