Některé nevěsty nemají soudnost Archiv

Některé nevěsty nemají soudnost Archiv

Šaty patrně vyrobené z prostěradla Archiv
Této nevěsty aby se ženich bál Archiv
Nevkus je zabiják krásy Archiv
Tady někdo neodhadl velikost! Archiv
39
Fotogalerie

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Každá nevěsta chce být na svatbě tou nejkrásnější. Často se to podaří, ale někdy vůbec! Podívejte se do galerie v článku, jak vypadají nevěsty, jejichž svatební šaty jsou více než cokoliv pořádný trapas a úlet, a srovnejte je se snímky nevěst na konci galerie, jimž se jejich svatební look opravdu vydařil.

Svatba je jednou z nejdůležitějších událostí v životě. O nádherném romantickém svatebním dni sní dívky už od malička. Vše musí být perfektně naplánováno: místo, čas, obřad, hostina a především nevěsta. Každá žena si ve svůj velký den přeje vypadat co nejkrásněji. Oblečení, vlasy, make-up musejí ladit a vypadat skvěle. Některé slečny mají dokonce vymyšlené své svatební šaty dlouho před tím, než zjistí, kdo vlastně bude ženich.

Tato dívka si nechala přešít 55 let staré svatební šaty po babičce. Jaký byl výsledek? Mrkněte na video: 

I následující nevěsty si určitě s přípravou svých svatebních modelů daly obrovskou práci. Kde asi nastala chyba? To kolem sebe neměly nikoho, kdo by jim poradil? Chyběla jim soudnost, vkus anebo zrcadlo? Mrkněte do galerie v úvodu článku na devatenáct bláznivých modelů.

Najdete v ní ale také inspiraci na zajímavé svatební šaty, jež není ostuda si obléct. A pokud uvažujete nad svatbou, můžete se inspirovat také celebritami, které už mají svůj velký den za sebou.

Doporučujeme

Články odjinud