Abbasová oslňuje v zesvětlených vlasech, s Kocábem si buduje hnízdečko lásky

Abbasová oslňuje v zesvětlených vlasech, s Kocábem si buduje hnízdečko lásky

Lejla Abbasová (30), dcera Súdánce a Češky a ředitelka nadace Asante Kenya, celá září štěstím. Když nastoupila jako tisková mluvčí na ministerstvo pro lidská práva, zamilovala se do svého nadřízeného Michaela Kocába (55).

Ten kvůli ní úplně ztratil hlavu, rozvedl se s manželkou Marshou (55). Oba milenci pak na ministerstvu skončili a exmanželka odjela nadobro do USA.

Lejla si s exministrem nyní zařizuje hnízdečko lásky. Také uvádí nejrůznější společenské akce.

"Na takovéto akce si vypůjčuji modely ze salonu Zareta, který má nejluxusnější šaty v Praze. Ty dnešní mám od návrháře, který obléká americké miss," svěřila se Lejla.

Ta navštěvuje i kadeřnický salon Petra Měchurová, který se minulý týden po dlouhé rekonstrukci znovuotevřel a specializuje se i na typ jejích černých kudrnatých vlasů. "Už mě přestala bavit ta uhlově černá barva, nechala jsem si vlasy speciálně upravit, prodloužit a zesvětlit," vysvětluje kakaová kráska, která se pečlivě věnuje své nadaci Asante Kenya zaměřené na pomoc této africké zemi.

Do Keni Lejla pravidelně cestuje a pomáhá zlepšit život tamních chudých lidí. Teď připravila nový projekt, který bude pomáhat především dětem. "Nikdo si tady nedovede představit, v jaké bídě tam žijí lidé a jak my se tu máme dobře," tvrdí Lejla.

Současná zima by jí vyhovovala, pokud by nejezdila autem: "Ale já s ním potřebuji jezdit, tak mi ta zima přece jen vadí. A na závěr roku chci jet lyžovat do Špindlu."

Jestli s ní bude na sjezdovce řádit i Michael Kocáb, však neprozradila.



Podívejte se na video z Re-open party Salonu Petra Měchurová







ČTĚTE TAKÉ:
Kalhoty á la Marlene Dietrich!







STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU


Doporučujeme

Články odjinud